İkinci el R25 mi sıfır RKS R250 mi alınmalı?

Alduin

Hectopat
Selam dostlar, 250 CC bir motora geçiş yapmak istiyorum. Sizce ikinci el 30 bin km civarında bir R25 mi almak daha mantıklı, yoksa sıfır RKS R250 mi? Bu ikisi arasında kaldım. Öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
30 bin km sonrası nedense içime hiç sinmiyor 7-8 senelik bir makineye binmektense sıfırı daha cazip geliyor yeni kasa r25 e de güç yetmiyor malesef.
Çinli olsaydı dediğine katılırdım ama bu Japon. Düzgün kullanıp bakımlarını da zamanında yaptırırsan 100 bin KM'ye bile çıkabilir ufak tefek sorunlarla.

İkinci el R25 önermem. R6, R1 de sorun olmaz ama R25 de sorun olma ihtimali çok yüksek. Yüksek CC racing kullananlar motoru nadiren zorlarlar. Sınırlarına ulaşacak koşulları bulmak zordur bu yüzden fazla yorulmazlar ve genelde kullanıcısı bakımlarına dikkat eder. R25 kullanıcıları (düzgün kullananlar elbette vardır. Onları bu grubun içine katmıyorum.) Sürekli motoru zorlamaya çalışıyorlar. Bundan dolayı R25'lerin birçoğu ya kazalıdır ya genç kullanıcıları motorun bakımını önemsememiştir ya da motor parçaları zorlanmaktan yıpranmıştır. R25 almak istiyorsan 0 olarak almanı öneririm.

İkinci el R25 önermem. R6, R1 de sorun olmaz ama R25 de sorun olma ihtimali çok yüksek. Yüksek CC racing kullananlar motoru nadiren zorlarlar. Sınırlarına ulaşacak koşulları bulmak zordur bu yüzden fazla yorulmazlar ve genelde kullanıcısı bakımlarına dikkat eder. R25 kullanıcıları (düzgün kullananlar elbette vardır. Onları bu grubun içine katmıyorum.) Sürekli motoru zorlamaya çalışıyorlar. Bundan dolayı R25'lerin birçoğu ya kazalıdır ya genç kullanıcıları motorun bakımını önemsememiştir ya da motor parçaları zorlanmaktan yıpranmıştır. R25 almak istiyorsan 0 olarak almanı öneririm.
Bakımları aksatılmış bir R25 ne sorun yaratabilir hocam bilmediğim için soruyorum sonuçta japon motoru ne kadar sorun yaratabilir ki başıma iş açar mı sıfırına bütçe yetmiyor malesef eski
kasaya bütçem yetiyor.

Bakımları aksatılmış bir R25 ne sorun yaratabilir hocam bilmediğim için soruyorum sonuçta japon motoru ne kadar sorun yaratabilir ki başıma iş açar mı sıfırına bütçe yetmiyor malesef eski
kasaya bütçem yetiyor.
En basitinden uzun süredir değişmeyen yağ işlevini yitirir ve motor bloğu içindeki parçaların aşınmasını sağlar. Normalde 80.000 100.000 sorunsuz gidebilecek olan motor 50 binde motor bloğundan sorun çıkarabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı