İkinci el R3 3100 ve RX 570 sistemin test sonuçları

kaiser333

Hectopat
Daha fazla  
2. el bir sistem almayı düşünüyorum ama biliyorsunuz ki ekran kartları üzerinde mining yapma vs. gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bu yüzden sizden yardım istemeyi düşündüm. Satıcının paylaştığı FurMark görselleri paylaştığım gibi.

test.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Peki sizce Cinebench testinin bitmiş halini istemeli miyim ayrıca Cinebench testi ile tam olarak neyi öğrenebiliriz.
İşlemcinin gücünü + sıcaklığını. Ama ayrı bir programla bakılması gerekiyor işlemcinin sıcaklığına.

Peki sizce Cinebench testinin bitmiş halini istemeli miyim ayrıca Cinebench testi ile tam olarak neyi öğrenebiliriz.
İstemekten zarar gelmez. İşlemci stres testi o da, işlemcinin gücüne göre benchmark testi yapıp puan veriyor. Bende de R3 3100 var karşılaştırırdık. * Testi yaparken yanda HWinfo açık olsun ki sıcaklıkları da görelim.

İşlemcinin gücünü + sıcaklığını. Ama ayrı bir programla bakılması gerekiyor işlemcinin sıcaklığına.

Öyleyse satıcıdan tam olarak ne testleri istemeliyim.
İstemekten zarar gelmez. İşlemci stres testi o da, işlemcinin gücüne göre benchmark testi yapıp puan veriyor. Bende de R3 3100 var karşılaştırırdık. * Testi yaparken yanda HWinfo açık olsun ki sıcaklıkları da görelim.
tamam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı