2. el bir sistem almayı düşünüyorum ama biliyorsunuz ki ekran kartları üzerinde mining yapma vs. gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bu yüzden sizden yardım istemeyi düşündüm. Satıcının paylaştığı FurMark görselleri paylaştığım gibi.
Normal. Çok iyi hatta. Eğer buzdolabında çalıştırmadıysa stres testini.
İşlemcinin gücünü + sıcaklığını. Ama ayrı bir programla bakılması gerekiyor işlemcinin sıcaklığına.Peki sizce Cinebench testinin bitmiş halini istemeli miyim ayrıca Cinebench testi ile tam olarak neyi öğrenebiliriz.
İstemekten zarar gelmez. İşlemci stres testi o da, işlemcinin gücüne göre benchmark testi yapıp puan veriyor. Bende de R3 3100 var karşılaştırırdık. * Testi yaparken yanda HWinfo açık olsun ki sıcaklıkları da görelim.Peki sizce Cinebench testinin bitmiş halini istemeli miyim ayrıca Cinebench testi ile tam olarak neyi öğrenebiliriz.
İşlemcinin gücünü + sıcaklığını. Ama ayrı bir programla bakılması gerekiyor işlemcinin sıcaklığına.
tamamİstemekten zarar gelmez. İşlemci stres testi o da, işlemcinin gücüne göre benchmark testi yapıp puan veriyor. Bende de R3 3100 var karşılaştırırdık. * Testi yaparken yanda HWinfo açık olsun ki sıcaklıkları da görelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.