Emiririririe Picopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Geçen ay 2. el olarak aldığım 3200G stok fana yapışık olarak elime geçti. Şu anda sistemin bütün parçaları tamam. İşlemciyi stok fana yapışık şekilde anakarta taksam sıkıntı olur mu?
Geçen ay 2. el olarak aldığım 3200G stok fana yapışık olarak elime geçti. Şu anda sistemin bütün parçaları tamam. İşlemciyi stok fana yapışık şekilde anakarta taksam sıkıntı olur mu?
KS KS Emiririririe Picopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #21 Emiririririe dedi: Arkadaş işlemciyi 15 haziran 2020 de almış. Genişletmek için tıkla... O zamandan beri değiştirdiğini sanmıyorum. odunq dedi: Termal macun varsa elinizde yenilemeden takmayın. Eğer yoksa da üstündeki macunu silmeyin eski macun hiç macun olmamasından iyidir. Genişletmek için tıkla... Elimde macun yok maalesef. Emiririririe dedi: O zamandan beri değiştirdiğini sanmıyorum. Elimde macun yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Eski macunla kullansam sicaklik sıkıntısı olur mu Son düzenleme: 16 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Emiririririe dedi: Arkadaş işlemciyi 15 haziran 2020 de almış. Genişletmek için tıkla... O zamandan beri değiştirdiğini sanmıyorum. odunq dedi: Termal macun varsa elinizde yenilemeden takmayın. Eğer yoksa da üstündeki macunu silmeyin eski macun hiç macun olmamasından iyidir. Genişletmek için tıkla... Elimde macun yok maalesef. Emiririririe dedi: O zamandan beri değiştirdiğini sanmıyorum. Elimde macun yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Eski macunla kullansam sicaklik sıkıntısı olur mu