İkinci el R5 2600 alınır mı?

Bütçe
1200-1350
İşlemci genelde bozulacak en son şey olur bir sistemde. Fiyatı çok uyguna geliyorsa alabilirsin.

Vallahi bende öyle sanıyordum ama bana bozuk işlemci sattılar sarı sitede geçen sene, gamerworld diye bir üye. 400-500 ilanı var diye güvendim ama nasıl oluyorsa her sattığı bozuk adamların. Zorla distrübitörle konuşup değişim yaptık işte, yoksa 2500TL haşırttı vallahi.

Ben de GTX 1650 Super var hocam bir de ileriye dönük 6 çekirdek olduğu için Ryzen 5 2600 istiyorum ileride RTX karta geçiş yapacağım.

Hocam Ryzen 5 2600 ile RTX karta geçseniz darboğaz yine yapar.

RTX 2060 için minimum 5500 alınmalı bana kalırsa.

Şuanda bütçenize uygun şekilde hareket edin, sonrasında elinizdeki işlemciyi satıp yükseltirsiniz.

İşlemci bozuk geldide öyle mi iade ettiniz işlemciyi yoksa kullanmaya başladıktan sonramı bozuldu.

3100 kalsın hocam ya ben 6 çekirdekli istiyorum hem 3100 5-10 derece fazla ısınıyor içime sinmedi
Daha güçlü olduğundan olabilir. 6 çekirdek istiyorsun ama oyun oynayacaksın render yapmayacaksın?

"Sadece oyun oynamak için alacağım işlemciyi" cümlesini kuruyorsan çoklu çekirdeğe bakmayacaksın.

İşlemci bozuk geldide öyle mi iade ettiniz işlemciyi yoksa kullanmaya başladıktan sonramı bozuldu.
Bozuk sattılar ya, macun yoktu test yapmak için ve hemen hata vermiyordu, sonraki günlerde ortaya çıktıydı. Neyse ki değiştirdi ana firma incehesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…