mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #21 aykansavage dedi: monitörü 240hz olacak dışındaki ekipmanlar zaten neredeyse aynı ekipmanlar, amd ekran kartıda tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud II dışında aynı ekipman yok. 240hz 2k mı alacaksınız? Eğer öyleyse monitöre bir servet dökmeniz gerekecek.
aykansavage dedi: monitörü 240hz olacak dışındaki ekipmanlar zaten neredeyse aynı ekipmanlar, amd ekran kartıda tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud II dışında aynı ekipman yok. 240hz 2k mı alacaksınız? Eğer öyleyse monitöre bir servet dökmeniz gerekecek.
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #22 mertutux dedi: HyperX Cloud II dışında aynı ekipman yok. 240hz 2k mı alacaksınız? Eğer öyleyse monitöre bir servet dökmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... 2K almayacağım. XL2546K alacağım, arkadaşın attığı ekipmanlarla aklımdaki ekipmanlar neredeyse aynı dedim.
mertutux dedi: HyperX Cloud II dışında aynı ekipman yok. 240hz 2k mı alacaksınız? Eğer öyleyse monitöre bir servet dökmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... 2K almayacağım. XL2546K alacağım, arkadaşın attığı ekipmanlarla aklımdaki ekipmanlar neredeyse aynı dedim.
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #23 aykansavage dedi: Arkadaşın attığı ekipmanlarla aklımdaki ekipmanlar neredeyse aynı dedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, şimdi anladım. aykansavage dedi: 2K almayacağım. XL2546K alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam o zaman. Bu arada E-Sporla falan mı uğraşıyorsunuz?
aykansavage dedi: Arkadaşın attığı ekipmanlarla aklımdaki ekipmanlar neredeyse aynı dedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, şimdi anladım. aykansavage dedi: 2K almayacağım. XL2546K alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam o zaman. Bu arada E-Sporla falan mı uğraşıyorsunuz?
A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #24 mertutux dedi: Tamamdır, şimdi anladım. Hayırlı olsun hocam o zaman. Bu arada E-Sporla falan mı uğraşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gibi gibi ama kendim için değil bende zaten mevcut bu monitör, teşekkürler.
mertutux dedi: Tamamdır, şimdi anladım. Hayırlı olsun hocam o zaman. Bu arada E-Sporla falan mı uğraşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gibi gibi ama kendim için değil bende zaten mevcut bu monitör, teşekkürler.