emirda Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Selamlar, ucuz fiyata ikinci el Razer Hammerhead Pro V2 buldum. Kullanan arkadaşlar önerir mi? Oyun içinde performansı nasıl? Mikrofonu iyi mi?
Selamlar, ucuz fiyata ikinci el Razer Hammerhead Pro V2 buldum. Kullanan arkadaşlar önerir mi? Oyun içinde performansı nasıl? Mikrofonu iyi mi?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 6 Mart 2021 #2 @Samotne Ciasteczka
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 Açıkçası ucuz derken ne kadar? En önemli etken fiyatı ama bana kalırsa kullanılmış kulak içi kulaklık asla almazdım.
Açıkçası ucuz derken ne kadar? En önemli etken fiyatı ama bana kalırsa kullanılmış kulak içi kulaklık asla almazdım.
Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #4 Ben sizin yerinizde olsam, 2.el bir kulakiçi kulaklık tercih etmezdim.
firamhte Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 568 Yer Gamepower'ın Fabrikasında Power Supply Üretiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 Şunu söyleyeyim: Arkadaşım bir ara düşünmüştü, yorumları araştırmıştı. Yorumlarda ses kalitesi iyi, fakat malzeme kalitesine biraz kötü demişler.
Şunu söyleyeyim: Arkadaşım bir ara düşünmüştü, yorumları araştırmıştı. Yorumlarda ses kalitesi iyi, fakat malzeme kalitesine biraz kötü demişler.
emirda Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #6 Ek01000 dedi: Açıkçası ucuz derken ne kadar? En önemli etken fiyatı ama bana kalırsa kullanılmış kulak içi kulaklık asla almazdım. Genişletmek için tıkla... İki adet funko pop figür +80 lira.
Ek01000 dedi: Açıkçası ucuz derken ne kadar? En önemli etken fiyatı ama bana kalırsa kullanılmış kulak içi kulaklık asla almazdım. Genişletmek için tıkla... İki adet funko pop figür +80 lira.