Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.768 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Ocak 2023 #11 NameDeli dedi: Hocam burayı okusaydınız görürdünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam okudumda daha 10 dakika önce yaptığım şeyi hatırlamıyorum ben 1 gün önceki yazıyımı hatırlıyıcağım ama ürünün linkini atma şansınız var mı?
NameDeli dedi: Hocam burayı okusaydınız görürdünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam okudumda daha 10 dakika önce yaptığım şeyi hatırlamıyorum ben 1 gün önceki yazıyımı hatırlıyıcağım ama ürünün linkini atma şansınız var mı?
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 463 Çözümler 2 10 Ocak 2023 #12 Enahaine dedi: Hocam okudumda daha 10 dakika önce yaptığım şeyi hatırlamıyorum ben 1 gün önceki yazıyımı hatırlıyıcağım ama ürünün linkini atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Satılmış zaten hocam adama yazdığımda biri ile konuşmuş satılmaz ise yazıcaktı satılmış ama çok uyguna buldum diye sevinmistim.
Enahaine dedi: Hocam okudumda daha 10 dakika önce yaptığım şeyi hatırlamıyorum ben 1 gün önceki yazıyımı hatırlıyıcağım ama ürünün linkini atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Satılmış zaten hocam adama yazdığımda biri ile konuşmuş satılmaz ise yazıcaktı satılmış ama çok uyguna buldum diye sevinmistim.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.768 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Ocak 2023 #13 NameDeli dedi: Satılmış zaten hocam adama yazdığımda biri ile konuşmuş satılmaz ise yazıcaktı satılmış ama çok uyguna buldum diye sevinmistim. Genişletmek için tıkla... Hocam belki Ultimate alabilirsiniz ya da https://www.sahibinden.com/ilan/iki...arantili-gpx-magenta-takasli-1068965048/detay bu arkadaşla pazarlık yapabilirsiniz ya da 0 alırsınız farklı bir markadan.
NameDeli dedi: Satılmış zaten hocam adama yazdığımda biri ile konuşmuş satılmaz ise yazıcaktı satılmış ama çok uyguna buldum diye sevinmistim. Genişletmek için tıkla... Hocam belki Ultimate alabilirsiniz ya da https://www.sahibinden.com/ilan/iki...arantili-gpx-magenta-takasli-1068965048/detay bu arkadaşla pazarlık yapabilirsiniz ya da 0 alırsınız farklı bir markadan.