İkinci el Redmi Note 8 1900TL'ye alınır mı?

DLive, Twitch, Discord, Instagram, WhatsApp ve birazcık da Brawl Stars. Yani bataryası 4000 ve 4000MAH'den yüksek olsun yeter.
Eğer ağır oyunlar oynamayacaksanız bu işinizi rahatlıkla görür.

Güvenilir ise ikinci el almakta hiçbir sıkıntı görmüyorum. Ben de 4 ay önce Mi 9t'i ikinci el 2100'e aldım.

İkinci el herhangi bir cihaz alma taraftarı değilim. Alacaksan sıfır temiz olacak.

Hocam önerdiğiniz telefon bende var. Ağır oyunları düşük grafikte çalıştırıyor. Call of Duty Mobile oynuyorum. O yönden iyi aslında. Kullanıcıya göre değişir. Bana göre pek iyi bir telefon değil. Kamerasıda pek iyi sayılmaz. Bataryası 4000 mAh ama bir günü zor çıkarıyor. Kullanıcı kaynaklıda olabilir. İyice araştırsın belki o fiyata daha iyi cihazlar bulabilir.

Son düzenleme:
Dolar baba sağolsun. Zamanında Xiaomi Note 3'ler 1800 TL idi. Şimdi link atamayacağım ama epeyden bakarsınız 3 yıl geçmesine rağmen güzel telefondur kendisi. Cihaz bende yok ama kullanıcı yorumlarının iyi olduğunu küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Dip not: Bahsettiğim cihaz şimdi aşağı yukarı 2900 TL.

Sonumuz hayır olsun diyeceğimde hayırsız olacak gibi böyle giderse. Baktım şimdi benim geçen sene bu aylarda 1600 TL'ye Teknosa'dan aldığım cihazda 2000 TL olmuş neredeyse. Yazık günahtır.

Sonumuz hayır olsun diyeceğimde hayırsız olacak gibi böyle giderse. Baktım şimdi benim geçen sene bu aylarda 1600 TL'ye Teknosa'dan aldığım cihazda 2000 TL olmuş neredeyse. Yazık günahtır.

400TL mi benim kuzenim Redmi 8 aldı 1400TL'ye şimdi 2300 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…