İkinci el Redmi Note 9 Pro vs. P40 Lite vs. Realme 7

Daha fazla  
En son üçü arasında kaldım. P40 Lite Note 9 Pro'dan 250-500 TL arası daha uygun olabiliyor ikinci elde Realme 7 500TL daha pahalı Note 9 Pro'dan fakat 8 ay garantisi mevcut. Bütçe 3000TL garantili olması durumunda bütçe aşılabilir aynı fiyat bandında önerilerinize açığım çok eski olmaması benim için önemli mümkünse 2-3 yıldan eski olmasın.

Note 9 Kronik sorunlarla dolu bir cihaz.
Realme 8 aşağısı alınmaz.
P40 lite gayet alınabilir bir telefon. Kendim kullanıyorum. GMS sıkıntı etmezsen seni çok memnun eder. Mi9T ve Mi9T Pro bakabilirsin 2.el

Note 9 Kronik sorunlarla dolu bir cihaz.
Realme 8 aşağısı alınmaz.
P40 lite gayet alınabilir bir telefon. Kendim kullanıyorum. GMS sıkıntı etmezsen seni çok memnun eder. Mi9T ve Mi9T Pro bakabilirsin 2.el
GMS değilde P40 lite bataryasından dolayı tedirginim günde 2 kez şarj etmek istemiyorum en azından günü çıkarsın istiyorum. Bırak Mİ9t proyu Mi9t bile bulunamıyor 3000tl bandına yurtiçi temiz.

Nereden kanaat getirdin bataryasının kötü olduğuna? Ben pil tasarrufu ile 2 gün çıkardığını hatırlıyorum.
Bu videodan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkinci el S8 ya da S9 bak.

İkinci el S9+ bulabilirsen en iyisi o olur ama garantili bulamazsın gibi. Realme 7 alınabilir, Realme 8 ile aralarında bir fark yok zaten, sadece ekranı IPS ama 90Hz.

Amiral gemisi modellere yönel ikinci elde. P30 ve S9 serisine bak.
Yok hocam p30 bütçe yetmiyor yetse p30 listeye eklerdim mutlaka S9 temizini bulamadım kronik sıkıntısı olan cihaz ve ekranı da pahalı ikinci elde zor bulunuyor temizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…