İkinci el RTX 2060'a 6 bin TL verilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İkinci el RTX 2060 buldum. Sanırım 3 senelik bir kart ama mining'te falan kullanılmamış. Pazarlık ile, 5750 + komisyonla beraber bana 6 bine gelecek. Ne dersiniz, böyle bir kart, eder mi bu fiyat? Etmezse, en çok kaç para verilir?
Ek olarak: Amazon.jp ya da Amazon.es gibi yerlerden sıfır mı kovalamalıyım sizce bunun yerine? Şu an GTX 1050 Ti kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İkinci el RTX 2060 buldum. Sanırım 3 senelik bir kart ama Mining'te falan kullanılmamış. Pazarlık ile, 5750 + komisyonla beraber bana 6 bine gelecek. Ne dersiniz, böyle bir kart, eder mi bu fiyat? Etmezse, en çok kaç para verilir?
Ek olarak: Amazon. Jp ya da Amazon. Es gibi yerlerden sıfır mı kovalamalıyım sizce bunun yerine? Şu an GTX 1050 Ti kullanıyorum.

6K temiz bir kart ise eder RTX 3050'den bir tık daha iyi.

Merhaba. İkinci el RTX 2060 buldum. Sanırım 3 senelik bir kart ama Mining'te falan kullanılmamış. Pazarlık ile, 5750 + komisyonla beraber bana 6 bine gelecek. Ne dersiniz, böyle bir kart, eder mi bu fiyat? Etmezse, en çok kaç para verilir?
Ek olarak: Amazon. Jp ya da Amazon. Es gibi yerlerden sıfır mı kovalamalıyım sizce bunun yerine? Şu an GTX 1050 Ti kullanıyorum.

Selamlar, kart 6K eder fakat mining yapılmadığından emin olmanız gerek bunun yolunu bulup emin olursanız veya yapmadığına inanıyorsanız fiyat uygun. Eğer kullandığınız 1050 Ti mining yapılmadıysa ve satılıksa 1800 TL teklif sunabilirim, öğrenciyim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı