Selam dostlar, 5000 TL'ye tek fanlı bir RTX 2070 buldum, linkini paylaşıyorum. Sizce bu alınabilir mi? İkinci el kabulüm, alternatif önerileriniz de varsa paylaşabilirsiniz.
Selam dostlar, 5000 TL'ye tek fanlı bir RTX 2070 buldum, linkini paylaşıyorum. Sizce bu alınabilir mi? İkinci el kabulüm, alternatif önerileriniz de varsa paylaşabilirsiniz.
Şu Axle denen markayı çok araştırmıştım bir ara. Merdiven altı üretim yapan bir markaymış ısınma sorunları falan varmış tabi her modelinde bu sorun var mıdır bilemem ama işinizi şansa bırakmayın bence. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Şu axle denen markayı çok araştırmıştım bir ara. Merdiven altı üretim yapan bir markaymış ısınma sorunları falan varmış tabii her modelinde bu sorun var mıdır bilemem ama işinizi şansa bırakmayın bence. Ucuz etin yahnisi yavan olur.