O kartı ben alacaktım ay basini bekliyorumfiyatı 9750 tl
R5 5500, 16 GB RAM bilgisayarım var ve aktif ekran kartım olan 1050 Ti'dan kurtulma vaktim geldi artık. Ne diyorsunuz, ikinci el bir şekilde bu ekran kartı alınır mı? 2K monitör de alacağım ve 50-60 FPS'lere alışık olduğum için bu bilgisayar beni kurtarır diye düşünüyorum.
Onu görmedim hocamBence alınmaz. 10000 TL'ye 3070 Ti alabiliyorken 3070 almak saçma.
Link var mı hocamBence alınmaz. 10000 TL'ye 3070 Ti alabiliyorken 3070 almak saçma.
Bu arada AMD tarafına bakmak isterseniz 11000 TL'ye 6800 XT ve 7700 XT var onlara da göz atabilirsiniz.Onu görmedim hocam
12500 e görmüştüm farka değmez deyip 3070 i düşündüm
Link var mı hocam
Hocam Ankaradayım aslında ikinci sorum da satıcıyı tanıyan eden var mı olacaktı yerel bir mağaza çünkü galiba.
Bence bu daha iyi olacaktır. Rakibi 3080 ve 16 GB VRAM'e sahip özellikle 2K çözünürlükte 12 GB ve üstü mantıklı. Elden almaya giderseniz test edersiniz hem de 9500-9700 TL'ye kadar düşürebilirsiniz bence.
hocam bir de hobi olarak da olsa stable diffusion, video düzenleme, photoshop falan da kullanıyorum ve o yüzden nvidia daha iyi olur diye düşündüm özellikle 6000 serisine kıyasla.
Bence bu daha iyi olacaktır. Rakibi 3080 ve 16 GB VRAM'e sahip özellikle 2K çözünürlükte 12 GB ve üstü mantıklı. Elden almaya giderseniz test edersiniz hem de 9500-9700 TL'ye kadar düşürebilirsiniz bence.
Hocam Ankara'dayım aslında ikinci sorum da satıcıyı tanıyan eden var mı olacaktı yerel bir mağaza çünkü galiba.
Hocam bir de hobi olarak da olsa Stable Diffusion, video düzenleme, Photoshop falan da kullanıyorum ve o yüzden NVIDIA daha iyi olur diye düşündüm özellikle 6000 serisine kıyasla.
+ Blender
Yine de AMD derseniz düşünebilirim ama var mı bir diyeceğiniz?@Motionless IN White @Yoneistaken
Karasız kaldım şimdi VRAM çok etkili olur mu? Performans çok mu düşer?