,
Gördüğünüz gibi saf güç olarak 6800 XT ortalama 20 FPS falan daha önde. Ama render performansı olarak 3070 Ti bir tık daha önde oluyor. 2K kullanmak ve geleceğe de yatırım yapmak istiyorsanız 6800 XT almalısınız bence.
Sıkıntı çıkmaz zaten Türkiye'den alınmış kartta alsanız garantisi olmayacak. Japonya'nın tek farkı garanti ama dediğim gibi normalde de olmayacağı için bir anlamı yok. Sonrasında ekleme yaptım o mesaja okursan kafanda soru işareti kalmaz.
Sıkıntı çıkmaz zaten Türkiye'den alınmış kartta alsanız garantisi olmayacak. Japonya'nın tek farkı garanti ama dediğim gibi normalde de olmayacağı için bir anlamı yok. Sonrasında ekleme yaptım o mesaja okursan kafanda soru işareti kalmaz.
Hocam bütçeden yana sıkıntı yok ama beni götürsün yeterciyim. Şu ana kadar everest in psu dahil fansız bir kasası ile bugünlere geldim orta şekerli kasa+psu önerilerine açığım.
7700 XT alınabilir ama 6800 XT almaktansa 3070/3070 Ti alması daha mantıklı hocam. 6800 XT çok çip arızası veren kronik problemi olan bir kart. Ekran kartı tamircileri sürekli yakınıyor bu karttan çünkü çok arızaya düşüyor çip yüzünden.