Aegonide Hectopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 1.370 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:07 #11 Altuğ karatekin dedi: inno3d ichill 4x modelini aldım hocam. Biraz bakıma ihtiyacı var ama pad boyutlarını bulamadım internette. Sıcaklık değerleri iyi ama soğutucu blokta korozyon var alkol ile temizleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Pad boyutları ve nasıl değiştireceğiniz bu bağlantıda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Altuğ karatekin dedi: inno3d ichill 4x modelini aldım hocam. Biraz bakıma ihtiyacı var ama pad boyutlarını bulamadım internette. Sıcaklık değerleri iyi ama soğutucu blokta korozyon var alkol ile temizleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Pad boyutları ve nasıl değiştireceğiniz bu bağlantıda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et