Dostum merhaba. Ben 2. El rx 6700xt aradım temiz kart yok hepsi Mining yapılmış. Mining yapılan kartlar 4-6 ayı geçti ise tavsiye etmem. Dolandırılan insanlarla tanıştım dikkat et lütfen. Sonunda 0 rx 6700 xt aldım.
Dostum merhaba. Ben 2. el RX 6700XT aradım temiz kart yok hepsi mining yapılmış. Mining yapılan kartlar 4-6 ayı geçti ise tavsiye etmem. Dolandırılan insanlarla tanıştım dikkat et lütfen. Sonunda 0 RX 6700 XT aldım.
Düşündüğün için teşekkür ederim. Ben de çekiniyorum açıkçası ancak bilgisayardan ve parçalardan iyi anlayan bir arkadaşım bizzat gidip testlerini ve kontrollerini yapacak o yüzden bir nebze içim rahat.
Düşündüğün için teşekkür ederim. Ben de çekiniyorum açıkçası ancak bilgisayardan ve parçalardan iyi anlayan bir arkadaşım bizzat gidip testlerini ve kontrollerini yapacak o yüzden bir nebze içim rahat.
Özür dilerim dostum ama kaygılarını artıracağım. Eğer ürün soğuk çalışıyor diyip alacaksan çok şansa kalır işin. Aşağı yukarı bir elektronik kartın ömrü günde 8 saat max 7 yıldır. Alacağın kart mining de 2-3 yıl çalıştı ise zaten ömrü bitmiş oluyor o yüzden 4-6 ay garantili ürünlere odaklanmanı tavsiye ederim. Gerçekten çok garip ürünler var özelden dolandırılan bir arkadaş ile konuşmamı atabilirim. (ürün faturalı garantili)
Arkadaşlar yaklaşık 35.000 lira gibi bir bütçem var ve düzgün bir sistem toplayabilmek adına ekran kartını 2. el almaya karar verdim ancak arada kaldım. 14.000TL'ye 3090 mı yoksa 12.500 - 12.000TL'ye 6900XT mi?
Arkadaşlar yaklaşık 35.000 lira gibi bir bütçem var ve düzgün bir sistem toplayabilmek adına ekran kartını 2. el almaya karar verdim ancak arada kaldım. 14.000TL'ye 3090 mı yoksa 12.500 - 12.000TL'ye 6900XT mi?