İkinci el RX 480 sistem nasıl?

HiJuniO7R

Hectopat
.

Merhabalar herkese bu PC'yi beğendim her şey dahil 1500TL demiş fakat işlemcisi eski olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum. İşlemciyi almayıp fiyat düşüp işlemci alacağım. Bir de o anakart nasıldır hangi işlemciler gider yazarsanız sevinirim. Olmazsa işlemci ve anakartı da değiştirebilirim.

Bu devirde paran boşa gider diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabii ki

Önü kapalı bir sistem, benim belli başlı sabit oyunlarım var başka oyun oynamam diyorsan al.

Hocam zaten ekran kartı falan iyi sadece işlemciyi ve PSU'yu değiştireceğim zaten GTA V Valorant veya CoD Modern Warfare yeni çıkandan oynarım işlemci değişeceğim PSU değişeceğim ve belki kasayı da değişirim testlere bakıldığında RDR2'de 1080P medium-High qualıty arası 50'den aşağı FPS yok zaten alacağım sistemi ileriki zamanda üstüne koyarak ilerlemeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar tavsiyede verebilir misiniz işlemci ve anakart içincde sistem in hangi parçaları değişmeli veya parça önerir misiniz.

Son düzenleme:
Öyle yapacağına APU Ryzen yapman daha mantıklı olur.

Sen ciddi misin kardeşim ya GT 1030 ile aynı derecede olan bir ekran kartını RX 480'e mi tercih edeyim donanım alanında pek de iyi olduğunu düşünmüyorum senin.

Sen ciddi misin kardeşim ya GT 1030 ile aynı derecede olan bir ekran kartını RX 480'e mi tercih edeyim donanım alanında pek de iyi olduğunu düşünmüyorum senin.
Önceki konularımda yazdığım cevaplara bak istersen. Ya da o kadar yorulma, profilime bak ne zamandır buradayım, ne kadar deneyimliyim, ne kadar doğru yorumum var, ne kadar mesajım var, ne kadar beğenim var bir bakarsın. Madem anakartı değiştirim şunu değiştiriyim bunu değiştiriyim diyorsun, ben sana sıfırdan önü açık bir sistem öneriyorum, sense kartı iyi diye önü kapalı sistem öneriyorsun. İlerleyen vakitte örneğin 1000-1500 TL'ye gider RX 480 veya daha iyisini alırsın. Ama senin dediğin şekilde bu sistemi aldığında ilerde anakart, işlemci ve RAM değişmen gerekecek. Hangisi daha kolay olur? 1000-1500 TL'ye ekran kartı mı? Yoksa 1000-1500 TL'ye anakart,işlemci ve RAM mi?

Kardeşim ben hesapladım bilgisayarın değişecek parçaları alınmayacak ve fiyattan düşülecek ve anakart işlemci falan ben kendime buldum Power dahil yanında zaten klavye mouse 21 Inc monitörde gelecek 2000TL'ye FX8350'li RX 480 toplamış oluyorum.

2000 TL'ye hangi parçalar var o kısmı tam anlamadım ama şunu söyleyeyim ki, o sistem ortalama derecede güçlü fakat güçlendirilemez, önü kapalı olacak. Yine de alacaksan hayırlı olsun ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…