İkinci el RX 570 alınır mı?

Erdim

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarıma RX 570 takviyesi yapmak istiyorum bütcem en fazla 950 lira oldu piyasa mahvolmuş halde.
RX 570 Nitro+ 4 GB 3 ay miningli garantisi yok mining sonrası kullanılmamış değerlerini yarın alacağım 750 lira bunu alabilirim rahatlıkla.
RX 570 Pulse 4 GB 20 ay MediaMarkt'a garantisi var 1000 lira 4 ay sadece CS:GO gibi oyunlarla kullanılmış.
İncehesap.com sitesinden XFX marka RX 570 alabilirim 1150 lira taksite bölüp anca ödeyebilirim Full garantili olur ne önerirsiniz?
Ayriyeten işlemcim i3 4160 birkaç aya onu i5 4460 ile 4690 arasında bir modele yükseltmeyi düşünüyorum sistemim böyle olunca darboğazsız rahatlar mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kart mining için aşırı kullanılıyor ve bunu anlamanın da yolu yok, eline geçen 2. el bir RX570 3/5 ihtimalle mining yapılmıştır.

Merhabalar bilgisayarıma RX 570 takviyesi yapmak istiyorum bütcem en fazla 950 lira oldu piyasa mahvolmuş halde.
RX 570 Nitro+ 4 GB 3 ay miningli garantisi yok mining sonrası kullanılmamış değerlerini yarın alacağım 750 lira bunu alabilirim rahatlıkla.
RX 570 Pulse 4 GB 20 ay MediaMarkt'a garantisi var 1000 lira 4 ay sadece CS:GO gibi oyunlarla kullanılmış.
İncehesap.com sitesinden XFX marka RX 570 alabilirim 1150 lira taksite bölüp anca ödeyebilirim Full garantili olur ne önerirsiniz?
Ayriyeten işlemcim i3 4160 birkaç aya onu i5 4460 ile 4690 arasında bir modele yükseltmeyi düşünüyorum sistemim böyle olunca darboğazsız rahatlar mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
2. el ekran kartı iyi bir ilan bulunca alınır hocam ama mining yapılmış kartı almayın. Mediamarkt 1000TL vermek yerine alabiliyorsanız ince hesaptan 0 almanızı öneririm. Ya bir süre takip edip iyi bir ilan düşmesini bekleyebilirsiniz.

RX 400 ve RX 500 serisi kartlarda mining için kullanılma ihtimali çok yüksek. O kartlar düşük performans verir. Bir nevi ölü de denilebilir. Tavsiyem ikinci el temiz 1650 Super, hiç yoksa 1050 Tİ.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı