RX 400 ve RX 500 serisi kartlarda mining için kullanılma ihtimali çok yüksek. O kartlar düşük performans verir. Bir nevi ölü de denilebilir. Tavsiyem ikinci el temiz 1650 Super, hiç yoksa 1050 Tİ.
@serkanyoruk92
Isınma, coil whine, yazılım sorunları, wattman hataları.
Isınmayı eleyelim kaliteli modellerde ısınma az oluyor.
Bu arada "-miş" ayrı yazılmaz sonradan öğrenilen geçmiş zaman ekidir.
Tavsiyem ikinci el için 1650 Super'dir. Mining'li kart ne kadar süre olursa olsun asla alınmaz. Sizce 3 ay boyunca her gün çalışan bir ekran kartı yorulmaz mı ? Yorulur. Hem de çok. Isınmaz mı ? Isınır. Hem de baya ısınır. 1650 Super alın rahat edin. Hem daha çok FPS verir ve daha uzun ömürlü olur. Yine de son karar sizin. Size zorla 1650 Super aldıracak değilim. Ama kötü bir ekran kartı almanıza göz yumacak biri de değilim.
ya tabi miningli ekran kartı alınmazda bütcem kısıtlı anca bu kadar biriktirebildim xfx aldığım zaman işlemcimi yenileyemeyeceğim i3 4160 ile oynamış kalıcam diğer yandan xfx güzel bir marka fakat soğutması biraz sıkıntılı diyorlar
@serkanyoruk92
Isınma, Coil Whine, yazılım sorunları, WattMan hataları.
Isınmayı eleyelim kaliteli modellerde ısınma az oluyor.
Bu arada "-miş" ayrı yazılmaz sonradan öğrenilen geçmiş zaman ekidir.
@serkanyoruk92
Çamurladığımı kim söyledi?
Bir parçanın hatalarını söylemek çamurlamak ise evet çamurluyorum.
Benim anlatmaya çalıştığım şu bu denli hataları olan bir kartın 2. elini almak hata riskini kat kat arttırıyor. Arkadaşım da RX 580 kullanıyor onda hiçbir sorun yok mesela. Kendim de 1050ti yerine RX 580 almak isterdim açıkçası.