Yeni Ryzen 3 3100'lu sistem topladim. Tek eksigim ekran karti. Bütçem cok yok. 2000 2500 TL'nin ustune cikamam. İkinci el olarak alttaki ekran kartini buldum. Tamir gordumu diye sordugumda sadece termal bakim icin acildi dedi. Fiyati nasıl sizce alınır mı? Aldiktan sonra FurMark testini yapip atsam siz anlar misiniz? Ben cok anlamıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Görür, ben zaten bu kadar uyguna satıldığı için işkillendim adam mining yaptığı için elinden çıkarmak istiyor olabilir diye şüphelendim, kazıklanmanızı istemem.
Kendi ilimde 1060 buldum kutulu ve temiz duruyor oyun icin kulllandim 3060a geçtim diyor furmak testini de yapmış alta bırakıyorum. Fiyatı da 2000TL. 1060 alınır mı mantıklı mı sizce ?
Kendi ilimde 1060 buldum kutulu ve temiz duruyor oyun icin kulllandim 3060a geçtim diyor furmak testini de yapmış alta bırakıyorum. Fiyatı da 2000TL. 1060 alınır mı? Mantıklı mı sizce?
Sanırım aero tek fanli modellerde mining falan yapilmiyordu 67 derece evet guzelmis. Aero model ile normal model arasinda performans farkı olur mu hocam ?