bil4loxy Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-rx-580-8gb-256-bit-black-edition-1183942663/detay Şahıs hiç kullanılmadı diyor inandırıcı gelmedi ve FurMark'ta 60 derece çok garip, sizce durumu nedir?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-rx-580-8gb-256-bit-black-edition-1183942663/detay Şahıs hiç kullanılmadı diyor inandırıcı gelmedi ve FurMark'ta 60 derece çok garip, sizce durumu nedir?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Gereksiz pahalı. 1500'e bulursun.
bil4loxy Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 NoBMPR R8 dedi: Gereksiz pahalı. 1500'e bulursun. Genişletmek için tıkla... ben yakın yerlere bakıyorrum kargo güvenilir gelmiyor ayrıca letgo ve sahibindende 1500 e göremedim varsada mininglidir
NoBMPR R8 dedi: Gereksiz pahalı. 1500'e bulursun. Genişletmek için tıkla... ben yakın yerlere bakıyorrum kargo güvenilir gelmiyor ayrıca letgo ve sahibindende 1500 e göremedim varsada mininglidir
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 @bil4loxy Param Güvende, ikinci el ürün alabileceğiniz güvenilir bir seçenek.
bil4loxy Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 NoBMPR R8 dedi: @bil4loxy Param Güvende, ikinci el ürün alabileceğiniz güvenilir bir seçenek. Genişletmek için tıkla... malesef ondada dolandırılıcık işleri rahatça dönüyor
NoBMPR R8 dedi: @bil4loxy Param Güvende, ikinci el ürün alabileceğiniz güvenilir bir seçenek. Genişletmek için tıkla... malesef ondada dolandırılıcık işleri rahatça dönüyor
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #6 bil4loxy dedi: ben yakın yerlere bakıyorrum kargo güvenilir gelmiyor ayrıca letgo ve sahibindende 1500 e göremedim varsada mininglidir Genişletmek için tıkla... Bunun miningsiz olup olmadığından emin olamazsın ki. Üstelik uygun fiyata geliyorsa mining yapılmış cihazda alınabilir yılların kartı nasılsa sorun çıkartacaksa miningsiz olanıda çıkartır bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
bil4loxy dedi: ben yakın yerlere bakıyorrum kargo güvenilir gelmiyor ayrıca letgo ve sahibindende 1500 e göremedim varsada mininglidir Genişletmek için tıkla... Bunun miningsiz olup olmadığından emin olamazsın ki. Üstelik uygun fiyata geliyorsa mining yapılmış cihazda alınabilir yılların kartı nasılsa sorun çıkartacaksa miningsiz olanıda çıkartır bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
Antor Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Çözümler 13 Yer Kırıkkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ev : Ryzen 9800x3D / x870 Tomahawk / 2x16GB XPG 6400 cl32 / rx 6800 / KC3000 & NV2 1TB / MSI Mag 750w / PowerBoost x-59 / Peerless Assassin 120 Se / Samsung 32" G5 165Hz Ofis : Ryzen 5600 / b550 ds3h / Kingston 4x16 / Rx 570 4GB / Samsung Evo 500MB Sata3 SSD / Vita Tenekesi Kasa / SE224xts / Samsung 32" G5 144Hz Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 4 Ağustos 2024 #7 Bakkallık mesleğine diyeceğim bir şey yok ama ne bileyim bakkaldan şu yorumlu bir ekran kartını almak: Kartlar sıfır hiç kullanılmadı lakin kutuları yok. Genişletmek için tıkla... Bana sanki balata spreyiyle temizlenmiş gibi geliyor. Eğer öyleyse fanların rulmanları çok kısa sürede aşınacak fan bozacaktır.
Bakkallık mesleğine diyeceğim bir şey yok ama ne bileyim bakkaldan şu yorumlu bir ekran kartını almak: Kartlar sıfır hiç kullanılmadı lakin kutuları yok. Genişletmek için tıkla... Bana sanki balata spreyiyle temizlenmiş gibi geliyor. Eğer öyleyse fanların rulmanları çok kısa sürede aşınacak fan bozacaktır.
efe12t Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #8 bil4loxy dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-rx-580-8gb-256-bit-black-edition-1183942663/detay Şahıs hiç kullanılmadı diyor inandırıcı gelmedi ve FurMark'ta 60 derece çok garip, sizce durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı XFX daha düşük modeldir ısınır dikkatli olmakta fayda var.
bil4loxy dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-rx-580-8gb-256-bit-black-edition-1183942663/detay Şahıs hiç kullanılmadı diyor inandırıcı gelmedi ve FurMark'ta 60 derece çok garip, sizce durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı XFX daha düşük modeldir ısınır dikkatli olmakta fayda var.
bil4loxy Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #9 efe12t dedi: Gereksiz pahalı XFX daha düşük modeldir ısınır dikkatli olmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... temiz bulsam alıcam ama hiçbiyerde bulamıyorum mantıklı olan bekleyip yeni sistem dizmek. Antor dedi: Bakkallık mesleğine diyeceğim bir şey yok ama ne bileyim bakkaldan şu yorumlu bir ekran kartını almak: Bana sanki balata spreyiyle temizlenmiş gibi geliyor. Eğer öyleyse fanların rulmanları çok kısa sürede aşınacak fan bozacaktır. Genişletmek için tıkla... haklısınız
efe12t dedi: Gereksiz pahalı XFX daha düşük modeldir ısınır dikkatli olmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... temiz bulsam alıcam ama hiçbiyerde bulamıyorum mantıklı olan bekleyip yeni sistem dizmek. Antor dedi: Bakkallık mesleğine diyeceğim bir şey yok ama ne bileyim bakkaldan şu yorumlu bir ekran kartını almak: Bana sanki balata spreyiyle temizlenmiş gibi geliyor. Eğer öyleyse fanların rulmanları çok kısa sürede aşınacak fan bozacaktır. Genişletmek için tıkla... haklısınız
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.228 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #10 bil4loxy dedi: malesef ondada dolandırılıcık işleri rahatça dönüyor Genişletmek için tıkla... Alıcı için güvenli bir sistem tercih edebilirsin.
bil4loxy dedi: malesef ondada dolandırılıcık işleri rahatça dönüyor Genişletmek için tıkla... Alıcı için güvenli bir sistem tercih edebilirsin.