İkinci el RX 580 test sonuçları nasıl?

Bütçe
1500
Hocam siz bilirsiniz keşke söylediğim testleri isteseydiniz almadan önce çok aceleci davrandınız 2k civarına çok daha kaliteli bir model bulurduk. Geldiği zaman söylediğim tüm testleri uzun süreli yapın. Kart gelmeden oynayacağınız oyunları indirin ve kartı zorlayın sorun vb var mı bakın. Hayırlısı olsun.
Sağolun hocam. Eğer bir sıkıntı yaşarsam iade edip GTX 1060 6GB bakmayı düşünüyorum.

1060 ile RX580 arasında büyük farklar var bütçeyi 2k'ya çıkarabilirseniz güzel modeller var örneğin ROG Strix tarzı 3 fanlı fakat mining vb durumunu iyice öğrenip almak lazım.
Kart geldi. Taktım 1 uzun 3 kısa bip verdi, ama nasıl olduysa bir an görüntü geldi. Ardından BIOS CSM hatası verdi. CSM kapattım ve temiz kuruluma başlattım, formatın yarısında görüntü kesti. Ondan sonra bir daha görüntü vermedi cihaz, iadesini gerçekleştirmek üzere kargoya verdim, 1538 TL ödemiştim ama 1399 TL iade gelecek. Olan 139 lirama oldu.

Kart geldi. Taktım 1 uzun 3 kısa bip verdi, ama nasıl olduysa bir an görüntü geldi. Ardından BIOS CSM hatası verdi. CSM kapattım ve temiz kuruluma başlattım, formatın yarısında görüntü kesti. Ondan sonra bir daha görüntü vermedi cihaz, iadesini gerçekleştirmek üzere kargoya verdim, 1538 TL ödemiştim ama 1399 TL iade gelecek. Olan 139 lirama oldu.
Demiştim testleri almadan almayın diye ama yapacak bişey yok. Daha iyi marka kartlara bakın miningsiz bulmak zor bu kartları ama az miningli bulmaya bakın mümkünse içi açılmamış olsun bir de bilindik markalara bakın. Asus, msi vb kartlara bakın daha güvenilir olur en azından. Bütçeniz artarsa daha iyi kartlar bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı