İkinci el RX 6800 XT vs RTX 3080 10GB

Haklısınız hocam biraz da oyunlara bağlı, ben de yakın olduğunu düşünüyorum performans olarak ama ben de AMD diyorum, VRAM oranı etkileyebiliyor.

Hikayeli oyunlar oynayacaksanız NVIDIA derim ama siz sürekli FPS oyunları oynuyorsanız cok fark olmayacaktır. Fark olsa bile aman aman fark olmaz ben NVIDIA alırdım işlemciniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an 570 ekran kartlı bir PC kullanıyorum driver konusunda NVIDIA cok önde oyun içi renk konusunda NVIDIA yine tokatlar.

570 ekran kartı kaç senelik hocam farkındaysanız yeni nesil bir kartla kıyaslıyorsunuz.

Hocam şu an 570 ekran kartlı bir PC kullanıyorum driver konusunda NVIDIA cok önde oyun içi renk konusunda NVIDIA yine tokatlar.

Eskiden öyle idi hocam, ama şu an eskisi gibi değil bu sorunlar. Eski RX 460, 470'570, 580, 5600XT, 5700XT gibi modeller WattMan ve siyah ekran veriyordu. Sonraki nesiller daha sağlam çıkarıldı.

Eskiden öyle idi hocam, ama şu an eskisi gibi değil bu sorunlar. Eski RX 460, 470'570, 580, 5600XT, 5700XT gibi modeller WattMan ve siyah ekran veriyordu. Sonraki nesiller daha sağlam çıkarıldı.

O hatalarda şu an yok o kartlarda driverlar ile beraber düzeltildi WattMan hataları.

Şimdi NVIDIA sıkıntı yaşıyor. RTX 5000 serisini araştırın derim. Kablo yanması FPS kaybı gibi sorunlar mevcut.

Güncel AMD'leri denemedim fırsatım hiç olmadı ama 3 ve 4000 serilerine hakimim. İşlemciniz nedir ve oynadıgınız oyunlar neler?

O hatalarda şu an yok o kartlarda driverlar ile beraber düzeltildi WattMan hataları.

Biliyorum hocam, bende RX 570 vardı. İlk zamanlarda problemliydi ama son zamanlarda bunlar düzeltildi. İnsanların şu AMD ile ilgili bilgilerini araştırması gerekir. Çünkü o kadar para veriyoruz en iyi paraya en iyisini almalıyız. AMD iyiyse AMD, NVIDIA iyiyse NVIDIA olmalı.

Haklısınız hocam biraz da oyunlara bağlı, ben de yakın olduğunu düşünüyorum performans olarak ama ben de AMD diyorum, VRAM oranı etkileyebiliyor.

Bu aralar FPS shootera geri sardım. Aslında 9070 veya 5070 Ti alacağım ama o zamana kadar şu 8 GB'den kurtulayım diyorum.

En kötü 1 2 yıl daha kullanırım o yüzden VRAM konusunda 6800 XT makul geliyor ama onda da RT perfomansı cidden kötü. GTA olsun hikayeli oyunlar olsun RT varsa açıyorum. FSR4 her oyuna daha gelmedi aynı şekilde Frame Gen de bu seride ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum. En kötü Lossless Scaling alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…