İkinci el Ryzen 3 3100 alınır mı?

Doğru fiyatla her malın alıcısı olur. 1100TL civarına 1600 AF ve 2600 bulunabiliyor hatta 1000TL bazen. Onlardan tek artısı PCI-E4 olan işlemcinin de fiyatı o aralıkta olmalı.

Başlarda fiyatı 1300'dü, 1200e alıcı bulmuştum fakat vazgeçmişti. Şimdi 1.000TL diyorum fakat sahibindene henüz o fiyatı yazmadım buradaki ilanıma yazdım o fiyatı.

Sahibindene 1000 yazsan 900 yazcaklarından korkuyorum :D

Başlarda fiyatı 1300'dü, 1200e alıcı bulmuştum fakat vazgeçmişti. Şimdi 1.000TL diyorum fakat sahibindene henüz o fiyatı yazmadım buradaki ilanıma yazdım o fiyatı.

Sahibindene 1000 yazsan 900 yazcaklarından korkuyorum :D
Piyasaya da bağlı biraz. Bir ara A320 anakartlar 300, B450 olanlar 350TL filan sıfır satılırken herkes işlemci arıyordu. Şimdi anakartlar pahalı işlemci isteyen yok.

Yaklaşık bir aydır dolapta ve sarı sitede satmaya çalışıyorum 1300 TL den alan olmuyor ama fiyatların yükseleceği bildiğim için fiyatı düşürmeyi düşünmüyorum bence sen de düşüğe koyarak piyasayı düşürme acil ihtiyacın yoksa.

Yaklaşık bir aydır dolapta ve sarı sitede satmaya çalışıyorum 1300 TL'den alan olmuyor ama fiyatların yükseleceği bildiğim için fiyatı düşürmeyi düşünmüyorum bence sen de düşüğe koyarak piyasayı düşürme acil ihtiyacın yoksa.

Bencede yükselmeli ama niyeyse düşüyor. Çok da eski bir işlemci değil ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı