Soru açık arkadaşlar, 12 bin TL'ye S20 Ultra buldum, aşağı yukarı aynı fiyata sıfır S20 FE bulunabiliyor. Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bir de S20 Ultra'nın 6.9 inç ekranı günlük kullanımda rahatsızlık verir mi merak ediyorum. İyi Sosyaller.
Ekranı çok büyük kesinlikle.
Ama kameraya önem veriyorsaniz S20 Ultra.
Exynos 990'lı bir cihaz almak pek akil kari degil yine de. Bütçeyi arttırırsanız S21 FE.
Soru açık arkadaşlar, Galaxy A50'den geçeceğim. 12 bin TL'ye S20 Ultra buldum, aşağı yukarı aynı fiyata sıfır S20 FE bulunabiliyor. Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bir de S20 Ultra'nın 6.9 inç ekranı günlük kullanımda rahatsızlık verir mi merak ediyorum. İyi sosyaller.
O telefon Exynos 990 işlemcili. @429065 hocamın dediği gibi ısınma ve batarya sorunu mevcut. SD versiyonunu bulabileceğinizi sanmıyorum. Sıfır S20 FE (SD) almanız daha mantıklı olur.
Soru açık arkadaşlar, 12 bin TL'ye S20 Ultra buldum, aşağı yukarı aynı fiyata sıfır S20 FE bulunabiliyor. Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bir de S20 Ultra'nın 6.9 inç ekranı günlük kullanımda rahatsızlık verir mi merak ediyorum. İyi sosyaller.
Neden S20+ yenilenmis tavsiye etmiyor kimse de surekli S20/21 FE tavsiye ediyor?
(Anlamadigimdan soruyorum, cunku S20+ eski 3 yasin da olmasina ragmen kamera/oyun performansta cok iyi, 8k video cekebiliyor yani daha ne olsun )