zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 4 Ekim 2024 #11 rga4234 dedi: S22 bataryası 60Hz de kurtarır mı günü oyun oynamıyorum telefonda bazıları kurtarıyor diyor ısınma problem değil benim için Oppo A16 vardı bende oda ısınıyordu. Bizim burada satan yok işte Param Güvende ile alacaktım ondan. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile pek önermem hocam sıfıra yönelin o zaman.
rga4234 dedi: S22 bataryası 60Hz de kurtarır mı günü oyun oynamıyorum telefonda bazıları kurtarıyor diyor ısınma problem değil benim için Oppo A16 vardı bende oda ısınıyordu. Bizim burada satan yok işte Param Güvende ile alacaktım ondan. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile pek önermem hocam sıfıra yönelin o zaman.
R rga4234 Femtopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #12 zeeQ dedi: Param Güvende ile pek önermem hocam sıfıra yönelin o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler
zeeQ dedi: Param Güvende ile pek önermem hocam sıfıra yönelin o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler