İkinci el S24 alınır mı?

Samurayımulan

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İkinci el S24 almak istiyorum. Fiyatı 19k civarlarında(Türkiye'de yaşamıyorum). Bu fiyatlara S23+ da var. Ama S24'ün daha yeni olduğunu ve daha uzunömürlü olacağını düşünerek bu kararı verdim. Sizce S24 alınır mı? Veya bunun yerine S23+ alırsam pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:

S24 alınır. Kompakt bir tasarımı var tek eksisi pil.

S24 alınır. Kompakt bir tasarımı var tek eksisi pil.
Ben 4 yıl kullanmak istiyorum. Yani bu telefon 4 yılda beni ne kadar üzer?(pil konusunda) veya bunun yerine ikinci el S23+ veya ikinci el iPhone 14 almak ne kadar mantıklı? Ayrıca Exynos işlemci beni yarı yolda bırakırmı sizce?

Exynos işlemci artık sıkıntılı değil denebilir. S23+ alınmaz bence güncelleme desteği konusunda S24 serisine göre geride kalıyor. Pil konusunda doğru kullanımda üzmez diyebilirim. Şahsen iPhone 14 falan almazdım.

Burak bey, S25 i bilmem ama S22,23,24 serileri bence çok az ekran süresi veriyor. PUBG, eFootball gibi oyunlarda 4-5 saat gibi bir süre veriyor ki, bence çok az. S23+ ı bu kıyaslamaya dahil etmemin sebebi bataryası. Yani şu S24 ün bataryasını birde oyun açısından yorumlarsanız sevinirim.

Yani çok fark etmez diye düşünüyorum hocam. 700 mAh fark var. Birisi 6 saat veriyorsa diğeri 7 saat 30 dakika verir gibi düşünebiliriz. Pil süresi önemliyse diğer markalar da bakılabilir. Şahsen biraz daha batarya yerine daha güncel bir telefon tercih ederdim yerinizde olsam. S23 serisi pil konusunda biraz daha verimli sayılır. Ekstra 3 sene güncelleme desteği mı yoksa daha uzun ekran süresi mı tercihi size kalmış.

Exynos işlemci sorun çıkarmaz.
S23+ batarya olarak epey önde. S24 ise güncelleme desteği ve işlemci gücü olarak önde. Bu kriterlerden önceliğin hangisiyse ona uygun olanı alabilirsin. Pil olarak şuanki telefonunu kaç saat kullanıyorsun günde?

Gün içinde 4 5 saat oyun oynarım, vakit olursa 2 3 saat sosyalde gezinirim. Birde telefonu 4 yıl kullanıcam. İkinci el S23+ donma kasma olmadan beni 4 yıl idare edermi?

Gün içinde 4 5 saat oyun oynarım, vakit olursa 2 3 saat sosyalde gezinirim. Bir de telefonu 4 yıl kullanacağım. İkinci el S23+ donma kasma olmadan beni 4 yıl idare eder mi?

Donma kasma olacağını sanmıyorum tek sıkıntınız 8 GB RAM olur. Onun dışı 4 sene sonra Snapdragon 8 gen 2 Exynos 2400 kadar olmasa da iyi performans verecektir elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…