eleutherios75
Hectopat
Merhaba geçenlerde S24 8gen 3 aldım yapon versiyon ikinci el. Ve sarjı çok hızlı gidiyor normal mi bu 5 yıllık Xiaomi'min sarjı bundan iyi gibi. Telefonun dumpstate txtden baktım batarya sağlığı 98 diyor ve 39 kez şarj edilmiş diyor. Mesela sabah 8 gibi sajdan çıkarıdm pek bir şey yapadım 87 oldu. Mesela bu cümleye başladığımda 88 idi tak diye düştü 87'ye. Çok hızlı gidiyor bu neden böyle. Telefon orijinaldamı böyle diycemde inanasım gelmiyor. Öyle oluyor ki arada dakikada yüzde 1 düşüyor. Acaba telefonu iade etmeye veya satmaya mı yönelsem?
S24'ün sorunları olduğu söyleniyor zaten ama bu abartı biraz garanti varsa direk Samsung destek ile iletişime geçin.
Yaptım hocam sorunsuz .bataryada normal diyorSamsung members uygulamasını yükleyin oradan cihaz testlerini yapın hepsini.
Telefonda sanki gereksiz kullanmayınca ve basit şeyler yapınca fazla güç tüketimi var çünki oyun oynayınca giden sarj kadar oynamıyınca gidiyorYaptım hocam sorunsuz .bataryada normal diyor
Şu an 100 yaptım evden çıktım testi tekrarlıyoruz. Hizli sarjı kapatıp 5wla sarja koyuyorum kendi orijinal şarj aleti olmadığından. Orijinal Xiaomi ve Honor aletleri var.
Şu an 100 yaptım evden çıktım testi tekrarlıyoruz. Hizli sarjı kapatıp 5wla sarja koyuyorum kendi orijinal şarj aleti olmadığından. Orijinal Xiaomi ve Honor aletleri var.
Anlık olarak şarj 95 yaptığım şeyler TikTok Chrome WhatsApp 2 3 fotoğraf çekmek hızlı bu kadar. 100ken screen on time 1 saat 2 dakikaydı şu an 1 saat 27 dakika.
Şu an 90 pek kullanmadım. 1 saat 56 dakika oldu ekran süresi.
Sarj 80 oldu. 2 saat 45 dakika ekran suresi. (Başlanğıç 1 saat 2 dakika)
Yaptım hocam sorunsuz .bataryada normal diyor
Anlık olarak şarj 95 yaptığım şeyler TikTok Chrome WhatsApp 2 3 fotoğraf çekmek hızlı bu kadar. 100ken screen on time 1 saat 2 dakikaydı şu an 1 saat 27 dakika.
Şu an 90 pek kullanmadım. 1 saat 56 dakika oldu ekran süresi.
Sarj 80 oldu. 2 saat 45 dakika ekran suresi. (Başlanğıç 1 saat 2 dakika)
Telefonda sanki gereksiz kullanmayınca ve basit şeyler yapınca fazla güç tüketimi var çünki oyun oynayınca giden sarj kadar oynamıyınca gidiyor
S24 3.5 saat ekran süresi veriyor
Merhaba 4 gün önce S24 aldım fakat ekran süresi aşırı düşük. Yüksek parlaklıkta kullanıyorum ama düşükte kullandıktan sonra bir anlamı yok gibi geldi bana. Ayrıca pil optimize muhabbeti de bitmiş gözüküyor. Değerlerim bunlar; Arkadaşlar s24 kullanan var mı ? Telefonu garantiye mi...www.technopat.net
Şu konuda yazdıklarımı inceleyin yapın bir de.
Ayrıca orijinal Samsung adaptörü alabiliyorsanız alın.
Ve son olarak TikTok, Facebook cihazlar da şarjı sömüren uygulamadır bu nettir şaşmaz.
Samsung adaptörü alıyorum da şimdk trendyolun kendi mağazasından alıyorum adaptörde 500tl kabloda 500tl normal mi bu.S24 3.5 saat ekran süresi veriyor
Merhaba 4 gün önce S24 aldım fakat ekran süresi aşırı düşük. Yüksek parlaklıkta kullanıyorum ama düşükte kullandıktan sonra bir anlamı yok gibi geldi bana. Ayrıca pil optimize muhabbeti de bitmiş gözüküyor. Değerlerim bunlar; Arkadaşlar s24 kullanan var mı ? Telefonu garantiye mi...www.technopat.net
Şu konuda yazdıklarımı inceleyin yapın bir de.
Ayrıca Orijinal Samsung adaptörü alabiliyorsanız alın.
Ve son olarak Tiktok,Facebook cihazlar da şarjı sömüren uygulamadır bu nettir şaşmaz.
1 Aylık süreç geçtikten sonra tamamlanıyor. Kullanıcı testlerinden yıllardır böyle oluşmuştur bu süreç.Hocam bu pil optimizasyonunun tamamlanıp tamamlanmadığını nereden öğrenebilirim?
Konum GPS 7/24 aktif hocam. Cihazlar da Bluetooth ve konum en çok pil harcayan özelliklerdir. Size tavsiyem modlar ve rutinler özelliğini YouTube üzerinden bakmanız ve uygulamanız. Mesela oyunlara girdiğiniz de 60Hz veya 120Hz ayarlayıp veya sosyal medyada takılırken, video izlerken 60Hz 120Hz arası değişimler yaparak pilden tasarruf sağlayabilirsiniz. Modlar ve Rutinleri iyice araştırmanızı tavsiye ederim işinize yarayacaktır.Bir de dediğin şeyler hafif saçmamsı gibi çünkü cihazimi bul u neden kapatayım önemli bir özellik. O kafayla düşünsek telefonu 60Hz yapıp öyle kullanayım sarjına göre.
One UI 6.1'de henüz rayına oturmamış bir özellik çünkü. Güncellemeler ile rayına oturtulunca kullanılabilir.Bir de light performans modu pil sağlığı için daha iyi değil mi neden standart ki? Teşekkürler bilgiler için hocam.
Ben TR üzerinden sıfır aldığım için kablosu içinde gelmişti kablo orta derecede biraz pahalı geldi bana şahsen.Samsung adaptörü alıyorum da şimdk trendyolun kendi mağazasından alıyorum adaptörde 500tl kabloda 500tl normal mi bu.
Hocam ben şimdi factory reset atdım o pil optimizasyonunu sıfırlandı mı bende? 1 ay sonramı tamamlanıcak?1 Aylık süreç geçtikten sonra tamamlanıyor. Kullanıcı testlerinden yıllardır böyle oluşmuştur bu süreç.
Konum GPS 7/24 aktif hocam. Cihazlar da Bluetooth ve konum en çok pil harcayan özelliklerdir. Size tavsiyem modlar ve rutinler özelliğini YouTube üzerinden bakmanız ve uygulamanız. Mesela oyunlara girdiğiniz de 60Hz veya 120Hz ayarlayıp veya sosyal medyada takılırken, video izlerken 60Hz 120Hz arası değişimler yaparak pilden tasarruf sağlayabilirsiniz. Modlar ve Rutinleri iyice araştırmanızı tavsiye ederim işinize yarayacaktır.
One UI 6.1'de henüz rayına oturmamış bir özellik çünkü. Güncellemeler ile rayına oturtulunca kullanılabilir.
Ben TR üzerinden sıfır aldığım için kablosu içinde gelmişti kablo orta derecede biraz pahalı geldi bana şahsen.
Ama Adaptör 500 ile 700 lira arasında zaten. Amazon üzerinden almayı deneyin ve Amazon satıcısı olmasına dikkat edin veya Samsung.
Evet ve her sıfırlamada böyledir.Hocam ben şimdi factory reset atdım o pil optimizasyonunu sıfırlandı mı bende? 1 ay sonramı tamamlanıcak?