İkinci el saat alınır mı?

alperen_444

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el saat almak istiyorum. Easycep falan var 3600 TL, Sahibinden'de de bulunduğum şehirde 3200, farklı şehirde de 1600-2000 arası saatin fiyatı. Sizce alınır mı? Saat: Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Alinir. Hijyen acisindan ben kordonunu degistirirdim ama.

Yani şey anlamında ürünün garantisi bitmiş sıfırı 4000 iken ikinci eli sahibindendede 1750 TL eğer elime gelip ekranı çizik falan gelirse diye endişeleniyorum.

Yani şey anlamında ürünün garantisi bitmiş sıfırı 4000 iken ikinci eli sahibindendede 1750 TL eğer elime gelip ekranı çizik falan gelirse diye endişeleniyorum.
Garantisi bitmiş ise bence alınmaz. Tabi tercih yine senin. Sahibinden de satıcı, param güvende ile satiyorsa öyle al, yoksa alma.

Garantisi bitmiş ise bence alınmaz. Tabii tercih yine senin. Sahibinden de satıcı, Param Güvende ile satiyorsa öyle al, yoksa alma.

Evet Param Güvende ile satılıyor. Tam olarak nasıl işliyor bilginiz var mı?

Evet Param Güvende ile satılıyor. Tam olarak nasıl işliyor bilginiz var mı?
Param güvende şöyle; mesela bir ürün alacaksın, ürün sana geldikten sonra üründe sorun görmez isen, onay verirsin, sistemde tutulan para, satıcıya geçer. Eğer ki üründe sıkıntı var ise, onay vermezsin, geri iade edersin, sistemde tutulan para, sana geri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…