Arkadaşlar bugün Letgo'dan yurt dışı Samsung Galaxy S7 satın aldım. Telefonu çok ucuza 400 TL'ye aldım, sorunu ise cihaz hard-brick olmuş ve açılmıyor. Yazılım atılması lazım. Size sorum şu, bu cihaz sahte mi? Fotoğrafları detaylıca inceleyin.
Arkadaşlar bugün Letgo'dan yurt dışı Samsung Galaxy S7 satın aldım. Telefonu çok ucuza 400 TL'ye aldım, sorunu ise cihaz hard-brick olmuş ve açılmıyor. Yazılım atılması lazım. Size sorum şu, bu cihaz sahte mi? Fotoğrafları detaylıca inceleyin.
Ben cihaza bir sıkıntı çıkmasın diye kendi başka kullandığım bir telefonun imeisini atmak istiyorum ne olur ne olmaz satan arkadaş biraz bilgisiz gibiydi onun için IMEI de atarım muhtemelen
Bu hizmet ile, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip-edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup-olmadığını öğrenebilirsiniz.
www.turkiye.gov.tr
IMEI üzerinden bulunabilir veya
Telefon çakma olup olmadığını nasıl anlarız?
Telefonların arama kısmına gelmek suretiyle, *#7353# tuşlamak suretiyle arama gerçekleştirilir. Böylece kişinin karşısına telefonun özelliklerini gösteren bir ekran çıkmıyorsa, o vakit telefonun sahte olduğu anlaşılır