M muratburakmetin Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 49 28 Eylül 2024 #1 Ben iPhone 6S'i kullanıyorum ve ikinci elden Samsung Galaxy S8 alacağım. Sizce bu telefon alınır mı? Linkini atıyorum: Samsung Galaxy S8 64 GB Siyah Fiyatı, Özellikleri - Banayeni Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2024
Ben iPhone 6S'i kullanıyorum ve ikinci elden Samsung Galaxy S8 alacağım. Sizce bu telefon alınır mı? Linkini atıyorum: Samsung Galaxy S8 64 GB Siyah Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.749 Çözümler 50 Yer Bursa 28 Eylül 2024 #2 muratburakmetin dedi: Ben iPhone 6S'i kullanıyorum ve ikinci elden Samsung Galaxy S8 alacağım. Sizce bu telefon alınır mı? Linkini atıyorum: Samsung Galaxy S8 64 GB Siyah Fiyatı, Özellikleri - Banayeni Genişletmek için tıkla... 6S te kalmaya devam et hocam bu butcede cok zor 7 yaşındaki hiçbir cihaza para vermezdim yerinizde olsam.
muratburakmetin dedi: Ben iPhone 6S'i kullanıyorum ve ikinci elden Samsung Galaxy S8 alacağım. Sizce bu telefon alınır mı? Linkini atıyorum: Samsung Galaxy S8 64 GB Siyah Fiyatı, Özellikleri - Banayeni Genişletmek için tıkla... 6S te kalmaya devam et hocam bu butcede cok zor 7 yaşındaki hiçbir cihaza para vermezdim yerinizde olsam.
M muratburakmetin Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 49 28 Eylül 2024 #3 HakanXD dedi: 6S te kalmaya devam et hocam bu butcede cok zor 7 yaşındaki hiçbir cihaza para vermezdim yerinizde olsam. Genişletmek için tıkla... Ben ikinci elden Samsung Galaxy S8 alacağım ama 6S yazılım güncellemesi almıyor.
HakanXD dedi: 6S te kalmaya devam et hocam bu butcede cok zor 7 yaşındaki hiçbir cihaza para vermezdim yerinizde olsam. Genişletmek için tıkla... Ben ikinci elden Samsung Galaxy S8 alacağım ama 6S yazılım güncellemesi almıyor.