Merhaba. Telefon almayı düşünüyorum bütçem maksimum 20.000 TL ve ikinci el 17.500 TL'den Samsung S23 FE almayı düşünüyorum. Cihazın 21 ay garantisi var. Aklımda aslında Samsung A55 sıfır almakta var 16.400 TL'ye sizce ikinci el telefon alsam bayiden sıkıntı yaşar mıyım?
Merhaba. Telefon almayı düşünüyorum bütçem maksimum 20.000 TL ve ikinci el 17.500 TL'den Samsung S23 FE almayı düşünüyorum. Cihazın 21 ay garantisi var. Aklımda aslında Samsung A55 sıfır almakta var 16.400 TL'ye sizce ikinci el telefon alsam bayiden sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam vallahi arayıp konuştum telefon temiz legal yurt içi kayıtlı 21 ay garantili yarın gidip son kontrolleri yapıp almayı düşünüyorum. Belki fiyatta son bir pazarlık yapar 17 bine çekmeye çalışabilirim bakalım alırken başka nelere dikkat etmek lazım ikinci elde konulara baktım forumdan extra olarak söyleyebileceğiniz varsa okumaktan memnuniyet duyarım.
Alınabilir. Bildirim paneli ve alt kısımda yanık varmı kontrol et. İster istemez ufak tefek oluyor S23 kullanıyorum bendede var ancak çok ciddi bi yanıksa alma. Fatura kesinlikle olsun. Onun dışında kozmetik nokta hatasız olursa kesinlikle alınır. S23 FE piyasası çok olmadıgı için 17 bini masaya koy her türlü verecektir Hayırlı olsun.
22.000 TL ye de çok temiz Samsung S23 buldum aslında şuan kafam çok karıştı. Arkadaşlar fikrimi değiştirdim yarın 22.000 TL ye ikinci el 15 ay garantisi devam eden bir de uzatılmış +1 yıl sigortalı samsuns s23 alacağım. Kontrolleri @Hermanoo dediğin gibi yapacağım İMEI fatura vs. hayırlısı bakalım.