İkinci el Sapphire R7 250 alınır mı?

Daha dün akşama kadar kullanıyordum.

Ben de 2 ay önceye kadar kullanıyordum. Kurtulduğum güne şükür . Daha önceden kullandığım 512MB'lik NVIDIA ekran kartı o karttan daha yüksek FPS veriyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle fakat zaten para biriktirmedim en fazla 400 TL harcama hakkım var parayı babam veriyor.

O zaman boşuna 400TL para vermemenizi öneririm, zaten pek bir şey değil. Onun yerine bekleyip biriktirin, ileride alırsınız diye düşünüyorum.

Yani bir şey daha var ben o ekran kartıyla Witcher 3 oynamayacağım sadece Valorant CS:GO LoL gibi oyunlar oynayacağım.

Yani bir şey daha var ben o ekran kartıyla Witcher 3 oynamayacağım sadece Valorant CS:GO LoL gibi oyunlar oynayacağım.

Benim eski işlemcim AMD A10 7870K APU işlemci ve dahili ekran kartı R7 240-R7 250 seviyesinde. Şunu söyleyebilirim CS oynayamazsınız, keyif alarak oynayamazsınız en azından. LoL ve Valorant için bir şey diyemeyeceğim.

R7 240 ile CS'yi 30 FPS oynuyordum. Valorant ise 25 FPS falan oluyordu. Belki benim işlemcimle alakalıymıştır ama yine de o karttan pek bir şey bekleme.

Zaten Valorant 60 FPS oynayım yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…