İkinci el sistem alınır mı?

Orta segmentte bir oyuncu bilgisayarı ancak gerekli testler yapıldıktan sonra sorun yoksa alınabilir. (aşağıda ki arkadaşlar yazdıktan sonra gördüm. O fiyata o PC asla alınmaz.

Merhaba kasa almayı düşünüyorum sahibinden şöyle bir sistem buldum https://shbd.io/s/imUD7Ab8 güzel bir sistem mi performansı yeter mi oyunlar için?
Sadece 500 GB ayrıca SSD bile değil, 16 GB Ram yetmez, almayın.

Orta segmentte bir oyuncu bilgisayarı ancak gerekli testler yapıldıktan sonra sorun yoksa alınabilir.
Hocam o Harddiskle oyun sile sile oynar, ayrıca oyunlardaki yükleme ekranları bir asır sürer.

Sadece 500 GB ayrıca SSD bile değil, 16 GB RAM yetmez, almayın.

Hocam o harddiskle oyun sile sile oynar, ayrıca oyunlardaki yükleme ekranları bir asır sürer.

O fiyata o PC alınmaz doğru söylüyorsunuz. Ben direkt özelliklere bakmıştım fiyata bakmadım bile. Konu sahibinden özür dilerim.

Hocam hangi hazır sistemde 32 GB gördün? Şu an 16 GB yeterli çoğu oyun için. Yetmez alınmaz demek yanlış olur.
Tamam hocam onu geçtim ancak şu anda kıytırık 8 bin liralık laptoplar bile SSD ile geliyor.

Sıfırı bile bu fiyat etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…