E erenayyldz Femtopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ikinci el bir sistem toplamayı düşünüyorum, en ince ayrıntısına kadar ben seçeceğim. Bu konu altında yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar ikinci el bir sistem toplamayı düşünüyorum, en ince ayrıntısına kadar ben seçeceğim. Bu konu altında yorumlarınızı bekliyorum.
Math1xs Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 erenayyldz dedi: Arkadaşlar ikinci el bir sistem toplamayı düşünüyorum, en ince ayrıntısına kadar ben seçeceğim. Bu konu altında yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Ben de bilgisayarımı satmayı düşünüyordum.
erenayyldz dedi: Arkadaşlar ikinci el bir sistem toplamayı düşünüyorum, en ince ayrıntısına kadar ben seçeceğim. Bu konu altında yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Ben de bilgisayarımı satmayı düşünüyordum.
WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #3 Bütçeniz nedir? Eğer 3K gibiyse; Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com @370423
Bütçeniz nedir? Eğer 3K gibiyse; Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com @370423
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #4 Uygun fiyat isterseniz i7 4790K ve 1060 6 GB'lı bir sistem ucuz ve performanslı olur.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 7 Şubat 2021 #5 İkinci el sistem toplamak mantıklı ama anakart, kasa ve güç kaynağını ucuza toptan alabilirsen mantıklı eğer her şeyi ayrı alırsan fiyat çok yükselebiliyor ve mantıksız kalabiliyor her şeyi ikinci el almak.
İkinci el sistem toplamak mantıklı ama anakart, kasa ve güç kaynağını ucuza toptan alabilirsen mantıklı eğer her şeyi ayrı alırsan fiyat çok yükselebiliyor ve mantıksız kalabiliyor her şeyi ikinci el almak.
3 370423 Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 7 Şubat 2021 #6 Bütçe nedir? i3 10100F ve RX470 ikilisi yapılabilir, tabii sadece RX470 ve belki PSU 2.el olur.