ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.094 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Haziran 2021 #11 Can T dedi: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bir sorunu yoktur. Gitmeden önce aralıksız 3 saat boyunca FurMark testi yapmasını isterseniz belki bu kesin bir sonuç verebilir.
Can T dedi: 4 GB. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bir sorunu yoktur. Gitmeden önce aralıksız 3 saat boyunca FurMark testi yapmasını isterseniz belki bu kesin bir sonuç verebilir.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 17 Haziran 2021 #12 Can T dedi: 4 GB. Genişletmek için tıkla... FurMark ve MSI kombustor testine sokun ekran kartını sıkıntı var ise zaten direk mavi ekrana düşer ben iki adet 1080 Ti denk getirdim ikisi de mavi ekran verdi bu testlerde.
Can T dedi: 4 GB. Genişletmek için tıkla... FurMark ve MSI kombustor testine sokun ekran kartını sıkıntı var ise zaten direk mavi ekrana düşer ben iki adet 1080 Ti denk getirdim ikisi de mavi ekran verdi bu testlerde.
Can T Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 293 Yer Gözden uzak 17 Haziran 2021 #13 ItsAllGoodman dedi: Büyük ihtimalle bir sorunu yoktur. Gitmeden önce aralıksız 3 saat boyunca FurMark testi yapmasını isterseniz belki bu kesin bir sonuç verebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Tunahanaltn dedi: O kart ile minig yapıldığını ben pek zannetmiyorum. Acaba sistemi kaça alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 6k hocam
ItsAllGoodman dedi: Büyük ihtimalle bir sorunu yoktur. Gitmeden önce aralıksız 3 saat boyunca FurMark testi yapmasını isterseniz belki bu kesin bir sonuç verebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Tunahanaltn dedi: O kart ile minig yapıldığını ben pek zannetmiyorum. Acaba sistemi kaça alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 6k hocam
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 17 Haziran 2021 #14 Can T dedi: 6K hocam Genişletmek için tıkla... İyi.