yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Sıfır almaya param yetmiyor fakat o kurulum duygusunu hissetmek istiyorum. İkinci el bir cihaza tekrar kurulum yapma şansım var mı?
Sıfır almaya param yetmiyor fakat o kurulum duygusunu hissetmek istiyorum. İkinci el bir cihaza tekrar kurulum yapma şansım var mı?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 29 Eylül 2022 #2 Cihazı sıfırladığınızda kurulum ekranı geliyor. Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 yusufirl dedi: Sıfır almaya param yetmiyor fakat o kurulum duygusunu hissetmek istiyorum. İkinci el bir cihaza tekrar kurulum yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hard reset ya da direkt olarak ayarlardan format at. Artı 0 Eksi
yusufirl dedi: Sıfır almaya param yetmiyor fakat o kurulum duygusunu hissetmek istiyorum. İkinci el bir cihaza tekrar kurulum yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hard reset ya da direkt olarak ayarlardan format at.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.351 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #4 yusufirl dedi: Sıfır almaya param yetmiyor fakat o kurulum duygusunu hissetmek istiyorum. İkinci el bir cihaza tekrar kurulum yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yapabilirsin o kurulum ekranını iOS mi, Android mi? Artı 0 Eksi
yusufirl dedi: Sıfır almaya param yetmiyor fakat o kurulum duygusunu hissetmek istiyorum. İkinci el bir cihaza tekrar kurulum yapma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yapabilirsin o kurulum ekranını iOS mi, Android mi?
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #5 Yaparsın tabii neden yapamayasın. Artı 0 Eksi
KS KS yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #7 BehzatAmirim dedi: Evet, yapabilirsin o kurulum ekranını iOS mi, Android mi? Genişletmek için tıkla... Android Artı 0 Eksi
BehzatAmirim dedi: Evet, yapabilirsin o kurulum ekranını iOS mi, Android mi? Genişletmek için tıkla... Android
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.351 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #8 yusufirl dedi: Android Genişletmek için tıkla... Hard Reset atabilirsin. Kutudan çıkmış haline dönecek Artı 0 Eksi
yusufirl dedi: Android Genişletmek için tıkla... Hard Reset atabilirsin. Kutudan çıkmış haline dönecek