İkinci el temiz PS4 parlak kasa almak mantıklı mı?

hacimantvv

Kilopat
PS4 parlak kasa aldım. Açıkçası cihaz temiz ve ses, ısınma gibi sorunları yok. Sizce iyi bir tercih yapmış mıyım? Slim ile aralarındaki fark nedir? Objektif şekilde yanıt verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik ısınma vs. gibi problemleri var diyorlardı ama seninkinde yoksa şanslısın. Hepsinde olacak diye bir şart yok zaten.

Tamamen parlak mı yoksa mat ve parlak beraber mi ? Mat ve parlak beraber olan ise zaten onda kronik problemler çözülmüştü.

Slim ile işlemci vs. olarak aynı zaten.

Bir tek satmak istediğinde zorlanabilirsin tercih edilmediği için.

Kronik ısınma vs. gibi problemleri var diyorlardı ama seninkinde yoksa şanslısın. Hepsinde olacak diye bir şart yok zaten.

Tamamen parlak mı yoksa mat ve parlak beraber mi ? Mat ve parlak beraber olan ise zaten onda kronik problemler çözülmüştü.

Slim ile işlemci vs. olarak aynı zaten.

Bir tek satmak istediğinde zorlanabilirsin tercih edilmediği için.
C9CB19DB-F493-4F46-A6CD-265BA0369479.jpeg

Benim Playstation bu.

Hocam zaten bir kere almışsınız artık. Şu saatten sonra burada bizim size yazacaklarımızın bir faydası olur mu? Eğer olur derseniz hocam sonuçta bu bir oyun konsolu. Herhangi bir ekstrem durum yaşanmadıkça sıkıntı çıkarmaz sizlere. Oyun olarak size tavsiyem Bloodborne. Kesin oynayın ve hocam kaç TL ye aldınız konsolu?

Hocam zaten bir kere almışsınız artık. Şu saatten sonra burada bizim size yazacaklarımızın bir faydası olur mu? Eğer olur derseniz hocam sonuçta bu bir oyun konsolu. Herhangi bir ekstrem durum yaşanmadıkça sıkıntı çıkarmaz sizlere. Oyun olarak size tavsiyem Bloodborne. Kesin oynayın ve hocam kaç TL ye aldınız konsolu?
2200. Yanında V2 kol verdi.
Model kodu nedir ? Burada yazar
Eki Görüntüle 1250033
Eve geçince bakacağım.

Benim de alma zamanım geldi ya. Bir süre daha bekleyeceğim Allah'ın belası bloodborne 1 sene daha PC ye gelmezse artık yapacak bir şey yok gidip bir PS4 almalıyım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı