İkinci el Thrustmaster T300 alınır mı?

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
Arkadaşlar direksiyon seti almak istiyorum. 30 bin bütçem var. Direksiyonun kendisi ve TH8s shifterı 30bine geliyor. Sahibinden'de ise T300 ile TH8a vitesi 26bine satılıyor. Garantili ve faturalıymış. Direksiyonu test edip alsam sorun olur mu? Alınır mı? Test ederken nelere dikkat etmem gerekiyor?

Tabii ki alabilirsin. Bu tarz ürünler kısa süre kullanılıp heves giderilip geri satılan ürünlerdir. Test sırasında feedback in iyi çalıştığına dikkat et, tüm tuşlarına tıklayarak (pedallar ve vites dahil) çalışırlığı kontrol et ve ölü bölge testi yap. Mümkünse bir oyun da oyna iyice her şeyini gör. Bu modelde pedallar hızlı bozulabiliyor özellikle pedalları iyi test et. Pedallara ve direksiyona ölü bölge testi yapmak en önemlisi.

Tabii ki alabilirsin. Bu tarz ürünler kısa süre kullanılıp heves giderilip geri satılan ürünlerdir. Test sırasında feedback in iyi çalıştığına dikkat et, tüm tuşlarına tıklayarak (pedallar ve vites dahil) çalışırlığı kontrol et ve ölü bölge testi yap. Mümkünse bir oyun da oyna iyice her şeyini gör. Bu modelde pedallar hızlı bozulabiliyor özellikle pedalları iyi test et. Pedallara ve direksiyona ölü bölge testi yapmak en önemlisi.
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Geçici bir heves için fazla para vermek istemiyorum. Aynı zamanda th8a'nın hissiyatı th8s'e göre daha güzel gibi geliyor. Gidip tüm tuşları deneyip oyunlarda test edip alırsam sorun olmaz diye umut ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı