Bundan yaklaşık 2 hafta önce burada şu konuyu açtım, akortek ile 110 günü geçen ve tüketici hakem heyetiyle ürünün değişimi istendi sonunda aylar sonra hakkımı alabildim, ama burada bir sorun var ürün yeni elime geçti bu bir Power Supply, açtım ve kutusu yok kutusuz balona sarılıp gönderilmiş ürün temiz duruyor ama kutusu yok içinde garanti belgesi yok , bende aradım sordum 2. el ürünmü diye tabii ki de evet diyecek halleri yok dedim niye kutusu yok bize böyle geliyor dedi garantisi bizde mevcut ürünün seri numarası falan dedi.
Şimdi sorum bu ürün ikinci el ise dedikleri doğru değilse tekrar tüketici hakem heyetine başvuracağım, çünkü ben çoktan Power Supply aldım değişimine falan ihtiyacım yok, ne kadar zarara uğralarsa o kadar iyidir, yetti artık.
Teşhir ürünü gönderdiler size büyük ihtimalle hani bu inceleme kasalarına konan ürünler olur ya kutusuz olurlar ve kullanılmış olurlar. Size ondan göndermişler büyük ihtimalle.
Teşhir ürünü gönderdiler size büyük ihtimalle hani bu inceleme kasalarına konan ürünler olur ya kutusuz olurlar ve kullanılmış olurlar. Size ondan göndermişler büyük ihtimalle.
Biyotikler'den uzak durun dedik. Ucuz dediler, uzak durun dedik, çok iyi dediler. Buyrun, açılan kaçıncı konu. Neyse abi siz yine de Biyotikler'den uzak durun.
Hocam eğer İstanbul’daysanız gidin mekanı basın. Açık açık söylüyorum. Kargo poşetiyle götürün. Cazgırlık yapın. Ürün 0 kutusuyla verilmediği takdirde oradan ayrılmayacağınızı söyleyin. En iyi taktik budur. En garanti yol’da. Gider satarsınız sonra güzel güzel.