oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorumOyunları yanındaysa fiyatı iyi. Kutulu olup olmadığını öğrenin.
ve bu konuyu babamla konuşucam alıcağım zaman babam o adamı arayıp bilgi alabilir
oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorumOyunları yanındaysa fiyatı iyi. Kutulu olup olmadığını öğrenin.
Dijital oyunlar kişinin hesabında kalıyor diye biliyorum. Oyun indirirken lisans istiyor. Oynatırkende lisansı isteyecektir diye düşünüyorum.oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorum
ve bu konuyu babamla konuşucam alıcağım zaman babam o adamı arayıp bilgi alabilir
Satan kişi, hesabı da verebilir.Dijital oyunlar kişinin hesabında kalıyor diye biliyorum. Oyun indirirken lisans istiyor. Oynatırkende lisansı isteyecektir diye düşünüyorum.
Sahibi epostayı kullanıyor olabilir. Aynı Google'de olduğu gibi Microsoft hesabı birçok yan hizmette kullanılıyor.Satan kişi, hesabı da verebilir.
Xbox One ile Xbox One S'in donanımsal tek farkları HDR'dır. Sizin dediğiniz gibi FPS farkı yok. Ha ayrıca 0.09 Teraflop güç farkı var ama "duyduğunuza göre" o kadar fark oluşturmuyor.
Evet, fakat bunu ilana koyduysa, hesabı verecek demektir. Yani en azından normal bir satıcı öyle yapar.Sahibi epostayı kullanıyor olabilir. Aynı Google'de olduğu gibi Microsoft hesabı birçok yan hizmette kullanılıyor.
Eklemeyi de unutmuşum, soğutma konusunda küçük farklılıklar var ama kesinlikle donanımları çok büyük ölçüde aynı.Bir dakika ya? O zaman XBOX ONE S modelini abarta abarta anlatan kimdi bana? Onu bulacağım!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.