C CrAzY FoX Decapat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 82 7 Nisan 2019 #11 Cruslan dedi: Oyunları yanındaysa fiyatı iyi. Kutulu olup olmadığını öğrenin. Genişletmek için tıkla... oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorum ve bu konuyu babamla konuşucam alıcağım zaman babam o adamı arayıp bilgi alabilir
Cruslan dedi: Oyunları yanındaysa fiyatı iyi. Kutulu olup olmadığını öğrenin. Genişletmek için tıkla... oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorum ve bu konuyu babamla konuşucam alıcağım zaman babam o adamı arayıp bilgi alabilir
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #12 CrAzY FoX dedi: oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorum ve bu konuyu babamla konuşucam alıcağım zaman babam o adamı arayıp bilgi alabilir Genişletmek için tıkla... Dijital oyunlar kişinin hesabında kalıyor diye biliyorum. Oyun indirirken lisans istiyor. Oynatırkende lisansı isteyecektir diye düşünüyorum.
CrAzY FoX dedi: oyunlar dijital bir şekilde ve kutusuz diye düşünüyorum ve bu konuyu babamla konuşucam alıcağım zaman babam o adamı arayıp bilgi alabilir Genişletmek için tıkla... Dijital oyunlar kişinin hesabında kalıyor diye biliyorum. Oyun indirirken lisans istiyor. Oynatırkende lisansı isteyecektir diye düşünüyorum.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #13 Cruslan dedi: Dijital oyunlar kişinin hesabında kalıyor diye biliyorum. Oyun indirirken lisans istiyor. Oynatırkende lisansı isteyecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Satan kişi, hesabı da verebilir.
Cruslan dedi: Dijital oyunlar kişinin hesabında kalıyor diye biliyorum. Oyun indirirken lisans istiyor. Oynatırkende lisansı isteyecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Satan kişi, hesabı da verebilir.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #14 toprox dedi: Satan kişi, hesabı da verebilir. Genişletmek için tıkla... Sahibi epostayı kullanıyor olabilir. Aynı Google'de olduğu gibi Microsoft hesabı birçok yan hizmette kullanılıyor.
toprox dedi: Satan kişi, hesabı da verebilir. Genişletmek için tıkla... Sahibi epostayı kullanıyor olabilir. Aynı Google'de olduğu gibi Microsoft hesabı birçok yan hizmette kullanılıyor.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #15 toprox dedi: Xbox One ile Xbox One S'in donanımsal tek farkları HDR'dır. Sizin dediğiniz gibi FPS farkı yok. Ha ayrıca 0.09 Teraflop güç farkı var ama "duyduğunuza göre" o kadar fark oluşturmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir dakika ya? O zaman XBOX ONE S modelini abarta abarta anlatan kimdi bana? Onu bulacağım!
toprox dedi: Xbox One ile Xbox One S'in donanımsal tek farkları HDR'dır. Sizin dediğiniz gibi FPS farkı yok. Ha ayrıca 0.09 Teraflop güç farkı var ama "duyduğunuza göre" o kadar fark oluşturmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir dakika ya? O zaman XBOX ONE S modelini abarta abarta anlatan kimdi bana? Onu bulacağım!
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #16 Cruslan dedi: Sahibi epostayı kullanıyor olabilir. Aynı Google'de olduğu gibi Microsoft hesabı birçok yan hizmette kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, fakat bunu ilana koyduysa, hesabı verecek demektir. Yani en azından normal bir satıcı öyle yapar.
Cruslan dedi: Sahibi epostayı kullanıyor olabilir. Aynı Google'de olduğu gibi Microsoft hesabı birçok yan hizmette kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, fakat bunu ilana koyduysa, hesabı verecek demektir. Yani en azından normal bir satıcı öyle yapar.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #17 Geronix dedi: Bir dakika ya? O zaman XBOX ONE S modelini abarta abarta anlatan kimdi bana? Onu bulacağım! Genişletmek için tıkla... Eklemeyi de unutmuşum, soğutma konusunda küçük farklılıklar var ama kesinlikle donanımları çok büyük ölçüde aynı.
Geronix dedi: Bir dakika ya? O zaman XBOX ONE S modelini abarta abarta anlatan kimdi bana? Onu bulacağım! Genişletmek için tıkla... Eklemeyi de unutmuşum, soğutma konusunda küçük farklılıklar var ama kesinlikle donanımları çok büyük ölçüde aynı.
C CrAzY FoX Decapat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 82 7 Nisan 2019 #18 Teşekkürler herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019