İkinci El Xbox One Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ahmet.227

Centipat
Bu zamana kadar oyunları bilgisayardan oynadım. Konsol hakkında en küçük bir bilgim yok çok oyun sektörünü takip eden bir insan değilim. Xbox One veya Xbox One S almayı düşünüyorum. Letgo'dan ikinci el alacağım dolandırılmamak için ne yapmam lazım, neleri kontrol etmem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama alanı belirtilenden farklı olabilir, kozmetik olarak çiziği çok olabilir kasası deforme olmuş olabilir, oyun kolu sıkıntılı olabilir her tuşunun düzgün bir şekilde çalışması gerek, tak çıkart yapmaktan hdmi girişinde temassızlık olabilir, daha önce içi açılıp tamir görmüş olabilir arkadaki garanti etiketinden anlaşlabilir içinin açılıp açılmadığı, disk okuyucusu bozuk olabilir en son ve en önemlisi uzun kullanım sonrası fan sesinin ideal olması gerekir, Xbox One'da en yüksek fan sesinde bile dikkatle dinlersen duyabilirsin fan sesini. Bunlar kozmetik hariç ilk bakışta anlaşılması zor olan şeylerdir. One ve One S konusuna gelirsek, benim boyut sıkıntım yok diyorsan ki bu bence bir sıkıntı değil sabit duran bir makine sonuçta adaptörü ve büyük kasası olması sebebiyle S olmayan normal sürümü cazip gelmeyebilir. One S'in 4K işi boş oyunlarda zaten bir etkisi yok. Filmi de 4K TV'si olan adam her türlü 4K'sını izler zaten. Fiyat açısında da büyük kasa daha önde. Arada 300 tl fark oluyor hemen hemen. 300 tl daha verip daha küçük olmasını istersen ve daha sonra film-dizi izlemiyorsan hiç kullanmayacağın 4K özelliği istersen 300 tl çok bir para değil S alabilirsin. Ben büyük seviyorum o yüzden ilk çıkan sürüm bana daha cazip. 4K TV varsa bütçen de uygunsa One X derim şüphesiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı