Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 27 Aralık 2020 #1 Xbox One X Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz Xbox One X konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sizce güvenilir mi? GET açtırsam bile dolandırılır mıyım?
Xbox One X Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz Xbox One X konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sizce güvenilir mi? GET açtırsam bile dolandırılır mıyım?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 Hiçbir zaman ikinci el alışverişinde cihazı görmeden incelemeden elinize almadan para yollamayın.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Aralık 2020 #3 Bende kuşkuculuk ön safhada olduğu için bir şey diyemem.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 27 Aralık 2020 #4 Zcherby dedi: Hiçbir zaman cihazı görmeden elinize almadan para yollamayın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şansım yok. Çünkü doğu Karadeniz'de bir şehirde yaşıyorum. Uzağım yani.
Zcherby dedi: Hiçbir zaman cihazı görmeden elinize almadan para yollamayın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şansım yok. Çünkü doğu Karadeniz'de bir şehirde yaşıyorum. Uzağım yani.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 27 Aralık 2020 #5 Cyberpunk'a özel yapılan konsolda Cyberpunk kasıyor. Bu arada görmeden almayın 2. el.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #6 17 Eylül'de çıkan bir ürün ve sıfırı 5500 TL 3 aylık bir üründe 2.500TL düştüyse bir sıkıntısı elbet vardır bu tarz şeylerde aşırı sorgulayıcı oluyorum ben
17 Eylül'de çıkan bir ürün ve sıfırı 5500 TL 3 aylık bir üründe 2.500TL düştüyse bir sıkıntısı elbet vardır bu tarz şeylerde aşırı sorgulayıcı oluyorum ben
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #7 Görmeden asla.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #8 Hocam kesinlikle denemeden almayın letgoya bakabilirsiniz kendi oturdugunuz yakın çevreye ben denemeden aldım kazığı yedik siz yemeyin.
Hocam kesinlikle denemeden almayın letgoya bakabilirsiniz kendi oturdugunuz yakın çevreye ben denemeden aldım kazığı yedik siz yemeyin.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 27 Aralık 2020 #9 Marik Ishtar dedi: Hocam kesinlikle denemeden almayın letgoya bakabilirsiniz kendi oturdugunuz yakın çevreye ben denemeden aldım kazığı yedik siz yemeyin. Genişletmek için tıkla... GET açtırsam iade hakkım oluyormuş sanırım ama bilemedim.
Marik Ishtar dedi: Hocam kesinlikle denemeden almayın letgoya bakabilirsiniz kendi oturdugunuz yakın çevreye ben denemeden aldım kazığı yedik siz yemeyin. Genişletmek için tıkla... GET açtırsam iade hakkım oluyormuş sanırım ama bilemedim.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #10 Saltopat dedi: GET açtırsam iade hakkım oluyormuş sanırım ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... 2.el olunca bayağı sıkıntı çıkıyor biz aldığımız arkadaşı korkutup iade etmiştik.
Saltopat dedi: GET açtırsam iade hakkım oluyormuş sanırım ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... 2.el olunca bayağı sıkıntı çıkıyor biz aldığımız arkadaşı korkutup iade etmiştik.