İkinci el Xbox Series S alırken nelere dikkat edilmeli?

Yer
İzmit
Arkadaşlar selam, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak ikinci el temiz bir Xbox Series S düşünüyorum. İzmit'te ikamet ediyorum, bir tanıdık vasıtasıyla cihaz buldum. Çift kol ve bir yıl garantili olarak 11.500 TL fiyat yazmış fakat düşürebilirsem 9.000, en kötü ihtimalle ise 10.000 TL'ye almayı planlıyorum. Fiyat konusunda düşünceniz nedir ve ikinci el bir Xbox alırken nelere dikkat etmeliyim?

Hocam gecen hafta tek kollu 7.500'e aldim uzerine FIFA 25'li hesap aldim. Bana sorarsaniz 11.500 cok Max 9000-9.500 verin.

Hocam orijinal kolun tanesi ortalama 3.000 TL zaten siz tek kollu fiyattan bahsediyorsunuz. Oyun konusu avantaj sizin için fakat arkadaş zaten game pass ile devam edecek genel olarak.

Hocam orijinal kolun tanesi ortalama 3.000 TL zaten siz tek kollu fiyattan bahsediyorsunuz. Oyun konusu avantaj sizin için fakat arkadaş zaten game Pass ile devam edecek genel olarak.

Hocam kollar 2.5k su an cıft kol 9-10 arası bulursunuz sarı sitede.

Cihazın uyku moduna geçişini test edin. Uyku moduna geçtikten sonra herhangi bir ses çıkarıyor mu onu kontrol edin ve son olarak oyun açılışlarını ardından Ethernet bağlantısını kontrol edin.

Cihazın uyku moduna geçişini test edin. Uyku moduna geçtikten sonra herhangi bir ses çıkarıyor mu onu kontrol edin ve son olarak oyun açılışlarını ardından Ethernet bağlantısını kontrol edin.
Uyku modunda ses çıkarması neden sorun teşkil ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…