İkinci el XFX RX 6900 XT alınır mı?

Alınır veya alınmaz gibi bir şey söylemek doğru olmuyor. Minning yapılmışsa termal bakımları yapılmış olsa da güven vermiyor o kartlar. Çünkü madencilik yapılan ortamın nasıl olduğunu bilemiyoruz. Chip setlerinden çok vram'lerine yük bindiği için termal bakımları yapılmış olsa da terleme yapma, vram arızaları gibi sorunlar yaşanabiliyor. Saatli bomba gibi oluyor bu kartlar. Eğer alacaksanız madencilik yapılmamış olmasına dikkat edin.

Sizce bu ekran kartı alınır? Pek ikinci el bir şey almak istemiyorum ama sıfır RX 7800 XT ile aralarında 8.5k fiyat farkı var. Üzerine kalan parayla sistemi DDR5 yapmak istiyorum. Bana testler normal göründü. Sizce?

Arada fiyat farkı var ama pazarlıkla 12.5 civarına alırsanız daha iyi olabilir.

Sattıkları kartların minning de kullanılmadığı belirtiliyor fakat yine de test etmekte fayda var bilgisayarcılara çok güven olmuyor.

Arada fiyat farkı var ama pazarlıkla 12.5 civarına alırsanız daha iyi olabilir.

Sattıkları kartların minning de kullanılmadığı belirtiliyor fakat yine de test etmekte fayda var bilgisayarcılara çok güven olmuyor.
Daha iyi duruyor ama ankarada ve param güvende ile değil direk kargo ile gönderiyorlar

Yahu miningde kullanılsa ne olur? Bende rx6900xt kart var. 2 yıl 24 saat mining yaptım. Hala taş gibi çalışıyor. Radeon kartlar nvidia kartlara göre mining yaparken çok düşük sıcaklıklarda mining yapıyor. 50 dereceyi geçmiyor işlemci sıcaklığı. Oyun oynarken 70 - 80 dereceye çıkıyor kart. Oyun daha çok zorluyor kartı.
Yorumuma beğenmedim atan arkadaş nedenini açıklarsa inandırıcı olur. Ben bizzat bu kartı kullanan, üstelik mining ile uğraşan biriyim. Tecrübeme dayanarak yorum yazıyorum. Öyle kafadan, beğenmedim diye yorum atılmaz bu şekilde.

Yahu miningde kullanılsa ne olur? Bende rx6900xt kart var. 2 yıl 24 saat mining yaptım. Hala taş gibi çalışıyor. Radeon kartlar nvidia kartlara göre mining yaparken çok düşük sıcaklıklarda mining yapıyor. 50 dereceyi geçmiyor işlemci sıcaklığı. Oyun oynarken 70 - 80 dereceye çıkıyor kart. Oyun daha çok zorluyor kartı.
Hangi şartlarda, hangi vaziyette, hangi güç kaynağıyla çalıştığını biliyor musun? Peki mining için BIOS atılıp atılmadığından emin misin? "Oyun miningden daha zararlı" diye bir argüman yok, kusura bakma.
Totra'nın attığı gayet güzel kart. ROG Strix dengi bir model ve temize benziyor.

Apartmanın rutubetli bodrumunda mining yapan tonla insan var güzel dostum.

Peki Highpower performance 600w 80+ gold psu bu ekran kartını besler mi ? Bence biraz zorlar ama besler psu değiştirmek istemiyorum da.
Hiç sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı