Hangi şartlarda, hangi vaziyette, hangi güç kaynağıyla çalıştığını biliyor musun? Peki mining için BIOS atılıp atılmadığından emin misin? "Oyun miningden daha zararlı" diye bir argüman yok, kusura bakma.
Totra'nın attığı gayet güzel kart. ROG Strix dengi bir model ve temize benziyor.
Normal şartlarda kendimden ve tanıdığım birkaç arkadaşımdan yola çıkarak konuşayım. Madenciler normal şartlarda kartlarına göz bebeği gibi bakar. Çünkü ekmek kapısı bu kartlardır. Radeon kartlar daha verimli mining için voltaj düşürülerek kazım yaptırılır. Bu da daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlar. Kendi kullandığım rx6900xt neredeyse 3 yıldır sorunsuz çalışıyor.
Nvidia kartları ile madencilik yapmış tanıdıklarım genelde ya klimalı odaya yada balkona koyuyorlardı cihazlarını.
Kart 300 watt zaten powerspike anlık watt artışına denir, marka model fark etmez tüm 6900XT'ler için geçerlidir.
Dediğim gibi güç limiti kısarsan kurtarabilir.
Normal şartlarda kendimden ve tanıdığım birkaç arkadaşımdan yola çıkarak konuşayım. Madenciler normal şartlarda kartlarına göz bebeği gibi bakar. Çünkü ekmek kapısı bu kartlardır. Radeon kartlar daha verimli mining için voltaj düşürülerek kazım yaptırılır. Bu da daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlar. Kendi kullandığım rx6900xt neredeyse 3 yıldır sorunsuz çalışıyor.
Nvidia kartları ile madencilik yapmış tanıdıklarım genelde ya klimalı odaya yada balkona koyuyorlardı cihazlarını.
Birader sorumu cevaplamadın farkındaysan. Hangi şartlarda, hangi vaziyette, hangi güç kaynağıyla çalıştığını biliyor musun? Peki mining için BIOS atılıp atılmadığından emin misin? İnternet kafeciler bile sabah oynatıp gece VBIOS attıkları kartlarla mining yapıyorlardı. Mining topuna girilmez.
Şöyle bir "PC" satan adamdan ekran kartı falan alınmaz, gider o 11.500 TL'liğe kör şansı atarım bu çakallara para yedireceğime. Al-satçı bunlar sattıkları kartın geçmişini kendileri bile bilmez.
Kart 300 watt zaten powerspike anlık watt artışına denir, marka model fark etmez tüm 6900XT'ler için geçerlidir.
Dediğim gibi güç limiti kısarsan kurtarabilir.
Şöyle bir "PC" satan adamdan ekran kartı falan alınmaz, gider o 11.500 TL'liğe kör şansı atarım bu çakallara para yedireceğime. Al-satçı bunlar sattıkları kartın geçmişini kendileri bile bilmez.
Sizce bu ekran kartı alınır? Pek ikinci el bir şey almak istemiyorum ama sıfır RX 7800 XT ile aralarında 8.5k fiyat farkı var. Üzerine kalan parayla sistemi DDR5 yapmak istiyorum. Bana testler normal göründü. Sizce?
Olumlu yorumlara takılmayın derim, Trendyol yorumlarından farkı yok onların pek. Kullandığım kaç tane parçayı sarı sitede herkesten ucuza en iyi kondüsyonda sattım bir Allah'ın kulu feedback vermedi.