H HAMZA_GNC Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:39 #1 Arkadaşlar merhaba. İlk motorumu alacağım, boyum 195, kilom 75. İkinci el Xpulse 200T buldum. KM 24K'da. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:31
Arkadaşlar merhaba. İlk motorumu alacağım, boyum 195, kilom 75. İkinci el Xpulse 200T buldum. KM 24K'da. Sizce alınır mı?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.903 Çözümler 175 Dün 13:38 #2 Fiyat?
H HAMZA_GNC Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:59 #3 Görkem Umut dedi: Fiyat? Genişletmek için tıkla... 55 bin tl
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.903 Çözümler 175 Dün 14:00 #4 Yani o fiyata alınır kesinlikle ama size ne kadar masraf çıkaracağını bi kontrol etmeniz gerek. Aldıktan sonra 10-15 bin lira harcatmasın.
Yani o fiyata alınır kesinlikle ama size ne kadar masraf çıkaracağını bi kontrol etmeniz gerek. Aldıktan sonra 10-15 bin lira harcatmasın.
H HAMZA_GNC Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:05 #5 Görkem Umut dedi: Yani o fiyata alınır kesinlikle ama size ne kadar masraf çıkaracağını bir kontrol etmeniz gerek. Aldıktan sonra 10-15 bin lira harcatmasın. Genişletmek için tıkla... Bende ondan korkuyorum alırken neye dikkat etmeliyim veya nereye gostermeliyim motoru mu?
Görkem Umut dedi: Yani o fiyata alınır kesinlikle ama size ne kadar masraf çıkaracağını bir kontrol etmeniz gerek. Aldıktan sonra 10-15 bin lira harcatmasın. Genişletmek için tıkla... Bende ondan korkuyorum alırken neye dikkat etmeliyim veya nereye gostermeliyim motoru mu?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.903 Çözümler 175 Dün 14:13 #6 Hangi şehirdeyseniz Hero'nujn servisine gidip ekspertizyaptırın.
H HAMZA_GNC Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:18 #7 Görkem Umut dedi: Hangi şehirdeyseniz Hero'nujn servisine gidip ekspertizyaptırın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam son olarak benim boyuma gore sizin bir motor oneriniz var mı?
Görkem Umut dedi: Hangi şehirdeyseniz Hero'nujn servisine gidip ekspertizyaptırın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam son olarak benim boyuma gore sizin bir motor oneriniz var mı?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.903 Çözümler 175 Dün 14:20 #8 Bu bütçelerde X-Pulse tarzı off-road motorları dışında bir şey alamazsınız hocam. 55 binde X-Pulse bile çok güvenilir gelmiyor.
Bu bütçelerde X-Pulse tarzı off-road motorları dışında bir şey alamazsınız hocam. 55 binde X-Pulse bile çok güvenilir gelmiyor.
H HAMZA_GNC Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:21 #9 Görkem Umut dedi: Bu bütçelerde X-Pulse tarzı off-road motorları dışında bir şey alamazsınız hocam. 55 binde X-Pulse bile çok güvenilir gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun tekrardan iyi günler dilerim.
Görkem Umut dedi: Bu bütçelerde X-Pulse tarzı off-road motorları dışında bir şey alamazsınız hocam. 55 binde X-Pulse bile çok güvenilir gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağ olun tekrardan iyi günler dilerim.