İkinci el yurt dışı iPhone XS alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba kendime bir iPhone düşünüyorum. S9+ beni pil performansında üzdüğünden dolayı değiştirme kararı aldım. Yurt dışı telefon hiç almadım kayıt ettirmedim. Babam kapanır diye tereddüt ediyor. Diyorum ki: Baba BTK açıklama yapmış "120 gün içinde kapanmadan pasaporta kayıt ettirirseniz asla kapanma söz konusu olmayacak." demişler. Babam da bu yurt dışı cihazlarına kapanır diye tereddüt ediyor. Ayrıca şimdi şu yönden de şüpheliyim. iPhone XS/XR/XS Max bataryası çok mu düşük 4-5 saat ekran süresi almaz mı?

4-5 saat rahat alır, ama XS serisini yurt dışı almaktansa 11 veya üstü almayı tercih ederdim. Ayrıca şahsi fikrim XS Max, 11'den çok üst düzey bir cihaz, sadece model olarak söyledim.

4-5 saat rahat alır, ama XS serisini yurt dışı almaktansa 11 veya üstü almayı tercih ederdim. Ayrıca şahsi fikrim XS Max, 11'den çok üst düzey bir cihaz, sadece model olarak söyledim.
Yok, değil. Ekran kalitesi ve kasa olarak önde olabilir ama çip olarak geride bu da gayet önemli bir şey.

Ya hocalarım ben arada kalıyorum ya. Birisi yurt dışına hiç bulaşma diyorlar. Birisi de iPhone 4-5 saat ekran süresi alamaz yetmez diyorlar. Ben S9+'tan düzgün bir cihaza geçmek istiyorum. Bütçem 8000 civarı ama bir tık iPhone geçmek istiyorum. S9+ daha iyi batarya performansı verecek ya Android'ya da iPhone. @Erenk1905 hocamın verdiği Huawei'yi düşündüm fakat sadece Android'ya da iPhone seçmeyi düşünüyorum.

8K ya yurt içi XR bulabiliyor olmanız lazım. Yurt dışı cihaza bulaşılmaz. Hem yurt dışına çık gir yapmak lazım hem de 6K kayıt parası vermen lazım.

4 saati görür. 8bin liraya yok mu XS kayıtlı?

Hocam çok uğraştırıcı bir iş yurt dışı cihaz, ayrıca sırf XS için yurt dışı işlerine girilmez, artık eskimeye başlayan bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…