İkinci el yurt dışı iPhone XS alınır mı?

8K ya yurt içi XR bulabiliyor olmanız lazım. Yurt dışı cihaza bulaşılmaz. Hem yurt dışına çık gir yapmak lazım hem de 6K kayıt parası vermen lazım.
4 saati görür. 8bin liraya yok mu XS kayıtlı?
Hocam 8 bine buldum bir tane fakat sadece face idsi aktif değil diğer kalanı çalışıyormuş. Bir tane de 9.400TL'ye buldum. Eksiksiz hiç bir parçası değişmemiş ve kaskosu varmış. Aslında güzel fakat 9.400TL çok be hocam.

Geçen sene şaka gibi 8bine 11 sattı arkadaş. Telefoncu arkadaşımda öyle. 6bin civarındayı XS cihazlar. Herşey gibi bu da zam furyasına katıldı.

Face ID bozuksa büyük ihtimal ekran değişmiştir ama sorun olacağını sanmıyorum.

8K e bataryası çok iyi bir iPhone yok. Bataryası iyi bir cihaz istiyorsan ikinci el P30, P30 Pro'ya da S10 Lite'dan birini alman lazım. Yurt dışı olayına girme derim. Bir sorun olur mağdur olursun paran çöpe gider.

Face ID aktif olmayan cihaz alınmaz, satarken elinizde kalır. Hem cihazın içinden geçmişlerdir büyük ihtimalle.

Face ID aktif olmayan cihaz alınmaz, satarken elinizde kalır. Hem cihazın içinden geçmişlerdir büyük ihtimalle.
Hocam tamam iPhone geçtim diyelim. Fakat S9+'tan daha yüksek ekran süresi gidicek mi diye düşünüyorum. S9+'da arka plan uygulamalarını kapatmama rağmen şarjı çok hızlı bitmekte.

Hocam tamam iPhone geçtim diyelim. Fakat S9+'tan daha yüksek ekran süresi gidecek mi diye düşünüyorum. S9+'da arka plan uygulamalarını kapatmama rağmen şarjı çok hızlı bitmekte.

Alacağınız cihazın pil sağlığına göre değişir. Ancak Deji ile bile değiştirseniz çok çok rahat 6 saat üstü alırsınız.

Yok, değil. Ekran kalitesi ve kasa olarak önde olabilir ama çip olarak geride bu da gayet önemli bir şey.

Hocam Allah aşkına iPhone 7'de kullanılan işlemci bile günümüzde birçok Android cihazın içinden geçiyor. XS Max ekran ve stabilite olarak benim gözümde 13 Pro Max kadar sağlam. 11'den tek alt olduğu kısım işlemci dediğiniz gibi ama bu da önemsenmeyecek kadar küçük ayrıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…