OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 İkinci el yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Alırsam yurt dışına çıkmama gerek var mı?
İkinci el yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Alırsam yurt dışına çıkmama gerek var mı?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 5 Haziran 2025 #2 OmerBertug dedi: Alırsam yurt dışına çıkmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kayıtsız kullanabilirsin çıkmana gerek yok.
OmerBertug dedi: Alırsam yurt dışına çıkmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kayıtsız kullanabilirsin çıkmana gerek yok.
McQueenMichael Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Hangi modeli alıcaksınız hocam.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 McQueenMichael dedi: Hangi modeli alacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 gibi bir şey düşünüyorum.
McQueenMichael dedi: Hangi modeli alacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 gibi bir şey düşünüyorum.
McQueenMichael Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 OmerBertug dedi: Hocam 16 gibi bir şey düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışına çıkmanıza gerek yok. Yurt dışı alacaksanız Pro ve Pro Max'lere yönelmenizi tavsiye ederim.
OmerBertug dedi: Hocam 16 gibi bir şey düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışına çıkmanıza gerek yok. Yurt dışı alacaksanız Pro ve Pro Max'lere yönelmenizi tavsiye ederim.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 McQueenMichael dedi: Hocam yurt dışına çıkmanıza gerek yok. Yurt dışı alacaksanız Pro ve Pro Max'lere yönelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Pro Max 34750'ye iyi midir?
McQueenMichael dedi: Hocam yurt dışına çıkmanıza gerek yok. Yurt dışı alacaksanız Pro ve Pro Max'lere yönelmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Pro Max 34750'ye iyi midir?
McQueenMichael Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #7 OmerBertug dedi: Hocam sizce Pro Max 34750'ye iyi midir? Genişletmek için tıkla... Hocam 16 Pro Max için iyidir ama araştırıp almanızı tavsiye ederim. Aman dikkat edin her taraf dolandırıcı kaynıyor.
OmerBertug dedi: Hocam sizce Pro Max 34750'ye iyi midir? Genişletmek için tıkla... Hocam 16 Pro Max için iyidir ama araştırıp almanızı tavsiye ederim. Aman dikkat edin her taraf dolandırıcı kaynıyor.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #8 Hocam ilan atsam bir sıkıntı olur mu? McQueenMichael dedi: Hocam 16 Pro Max için iyidir ama araştırıp almanızı tavsiye ederim. Aman dikkat edin her taraf dolandırıcı kaynıyor. Genişletmek için tıkla...
Hocam ilan atsam bir sıkıntı olur mu? McQueenMichael dedi: Hocam 16 Pro Max için iyidir ama araştırıp almanızı tavsiye ederim. Aman dikkat edin her taraf dolandırıcı kaynıyor. Genişletmek için tıkla...
McQueenMichael Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #9 OmerBertug dedi: Hocam ilan atsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Atın hocam ilanı.
OmerBertug Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #10 McQueenMichael dedi: Atın hocam ilanı. Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/MzLVz16S